Banner 980x90

"BK Valmiera" zaudē "Liepāja/Triobet"

Papildināta visa ziņa.

Sestdien, 24. janvārī "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas spēlē "BK Valmiera" savā laukumā nācās piekāpties turnīra vicelīderiem "Liepāja/Triobet". kuri spēlē realizēja 15 tālmetienus.

Spēles sākumā pārliecinātāki laukumā iznāca "BK Valmiera" basketbolisti. Sekmīgi darbojoties visiem starta piecinieka spēlētājiem vidzemnieki ātri izvirzījās vadībā ar 11:5. Pirmās ceturtdaļas otrajā pusē aktīvāk sāka spēlēt arī kurzemnieki, kuri ar precīziem tālmetieniem izlīdzināja spēli un pirms pirmo desmit minūšu noslēguma izvirzījās vadībā.

Pēc nospēlētas ceturtdaļas "BK Valmiera" atradās iedzinējos ar 16:18. Otrajā ceturksnī "Liepāja/Trobet" ar apskaužamu precizitāti uzbruka grozam, gandrīz katrā uzbrukumā gūstot punktus. Valmieriešu rindās Aigars Šķēle centās deldēt rezultāta starpību, bet puslaika pārtraukumā ejot vidzemnieki atradās iedzinējos ar rezultātu 33:44.

Otrajā puslaikā valmierieši visiem spēkiem centās samazināt rezultāta starpību, bet liepājniekiem allaž atradās atbilde realizēta metiena formā.

Trešās ceturtdaļas otrajā pusē Džastina Hērta un Aigara Škēles rezultatīvie uzbrukumi ļāva "BK Valmiera" pietuvoties līdz -4, bet sekoja "Liepāja/Triobet" izrāviens, pusotras minūtes laikā gūstot desmit punktus. Pirms ceturtdaļas noslēguma Vītenis Čižausks ar individuāli spēcīgām darbībām guva 4 punktus pēc kārtas. Pirms noslēdzošās ceturtdaļas mājinieki atradās iedzinējos ar 57:67.

Noslēdzošajā ceturtdaļā Gatis Melderis centās mainīt spēles gaitu, sūtot laukumā īsāku un agresīvāku sastāvu. Tomēr liepājnieku precīzie tālmetieni un pārsvars groza apakšā neļāva valmieriešiem apdraudēt liepājnieku vadību. Līdz ar to savā laukumā "BK Valmiera" nācās atzīt turnīra vicelīderu pārākumu ar rezultātu 75:89.

"BK Valmiera" – "Liepāja/Triobet" 75:89 (16:18, 17:26, 24:23, 18:22)
Valmiera: Hērts 19, Čižausks 13+5rp, Šķēle 11, Dovers 10+7ab, Vītols 8, Dārgais 8, Rozītis 4, Iļjins 2, Ziediņš, Vīņauds.
Liepāja/Triobet: J.Antrops 23, Blaus 19+7ab, G. Antrops 12, Žeļonis 10, Krastiņš 6, Leimanis 6, Miglinieks 6, Helmanis 5, Mažutis 2+8rp, Džonsons.
  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)