Banner 980x90

BK "Valmiera" piekāpjas BK "Saldus" basketbolistiem

Papildināta visa ziņa

Sestdien, 14.martā, "Aldaris" Latvijas Basketbola līgā "BK Valmiera" ar 64:70 piekāpās "BK Saldus" komandai, kurai tā bija pirmā uzvara Valmierā. Vidzemniekiem produktīvākais ar 18 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām bija Dāvis Rozītis, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja basketbola kluba pārstāvis.

Spēles sākums sekmīgāks izdevās "BK Valmiera" basketbolistiem, kas ar Džastina Hērta un Kristapa Dārgā rezultatīviem uzbrukumiem tika pie pārsvara, panākot deviņu punktu vadību (14:5). Tomēr iekrāto vadību valmierieši nenoturēja un "BK Saldus" izlīdzināja rezultātu, bet Džastina Hērta pustālais metiens ļāva vidzemniekiem pirmo ceturksni noslēgt vadībā ar 21:19. Otrajā ceturtdaļā jau sekmīgāk darbojās saldenieki, sākot krāt pārsvaru, bet Dāvja Rozīša un Vīteņa Čižauska rezultatīvie uzbrukumi neļāva viesiem tālu atrauties. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 37:40.

Visu trešo ceturtdaļu vadību saglabāja saldenieki, tomēr "BK Valmiera" neaizlaida pretiniekus tālāk par sešiem punktiem. Ceturtdaļas noslēgumā Mārtiņš Vīņauds guva savus vienīgos punktus, izcīnot atlēkušo bumbu pie pretinieku groza un sadeldējot starpību – 54:58. Noslēdzošajā ceturtdaļā lielisku sniegumu demonstrēja Dāvis Rozītis, kurš savai komandai guva 8 punktus pēc kārtas un bloķēja pretinieku izdarītos metienus. Valmieriešiem uz brīdi izdevās panākt neizšķirtu, tomēr noslēdzošajā gandrīz trīs minūtēs vidzemnieku izdarītie metieni nekrita grozā, neļaujot izcīnīt panākumu. Līdz ar to nācās piekāpties kurzemniekiem ar 64:70, kas ir pirmā "BK Saldus" uzvara Valmierā.

"BK Valmiera" – "BK Saldus"
64:70 (21:19, 16:21, 17:18, 10:12)
Rozītis 18+10AB, Hērts 16, Dārgais 9, Čižausks 8+6RP, Dovers 6, Ziediņš 5, Vīņauds 2, Šķēle, Elksnis, Iļjins.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)