Banner 980x90

Biļetes uz Teātra TT izrādi "Tiritomba jeb Zelta zivtiņa" tagad var iegādāties arī internetā

No šīs dienas biļetes uz Teātra TT izrādi "Tiritomba jeb Zelta Zivtiņa", kas 25.aprīlī tiks izrādīta Priekuļu Kultūras namā, ir iespējams iegādāties arī internetā, informē Ineta Zēna, projektu vadītāja.
Biļetes ir nopērkamas interneta portālā Biļešu serviss: www.bilesuserviss.lv.

"Tiritomba jeb Zelta zivtiņa" ir Teātra TT izrāde par aizraujošu un pārpratumiem pārpilnu iepazīšanos. Visi šī gaišā un komiskā stāsta personāži meklē savu dzīves ideālu, savu zelta zivtiņu, kura, visbeidzot, izrādās atrodama itin viegli: gluži vienkārši ieklausoties līdzcilvēkā, cenšoties saprasties.

"Tiritombas" skatītājs gan ne tikai daudz smejas, bet arī spiests notraust kādu asaru - šis stāsts ir par mums pašiem: jaukiem, patiesiem un nedaudz komiskiem.
{baneris}
Lomās: Dailes teātra aktieri Velta Straume un Juris Strenga, kā arī Valmieras teātra aktieri Anna Putniņa un Arnolds Osis.
Izrādes autors un režisors - Lauris Gundars.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)