Banner 980x90

Bezmaksas lielkoncertu "Fono Cēsis" papildina telšu pilsēta

Ņemot vērā lielo pieprasījumu, "Fono Cēsis" organizatori nāk klajā ar priecīgu paziņojumu pasākuma apmeklētājiem - viesiem no tālākām pilsētām būs pieejama telšu pilsētiņa pie Cēsu pilsētas stadiona.

Kaut arī sākotnēji lielkoncerta ietvaros nebija paredzēta atsevišķa vieta teltīm, organizatori aizvien vairāk saņēma ziņas no potenciālajiem citu pilsētu viesiem, kuri norādīja uz nakšņošanas vietu deficītu. Dienu pirms pasākuma "Fono Cēsis" nāca klajā ar paziņojumu par telšu pilsētiņas ierīkošanu pie Cēsu pilsētas stadiona. 

Lejupielādē telšu pilsētiņas karti šeit

"Pilnīgi noteikti varam apgalvot, ka "Fono Cēsis" Latvijā ir kaut kas nebijis - pilsētas sirdī tiks aizvadīts pasākums, kas no visiem aspektiem drīkst saukties par festivālu," stāsta organizators Lauris Sildniks. "Ir liels prieks par atsaucību no apmeklētājiem un grupām - mums priekšā ir ļoti aizraujoša nedēļas nogale."

"Fono Cēsis" galvenā skatuve Cēsu pils parkā sāks skanēt piektdienas plkst.19.00, kad to atklās grupa "Momend". Divu dienu laikā būs iespējams dzirdēt arī tādas grupas kā "Skyforger", "Pērkons", "Pienvedēja piedzīvojumi", Roberts Gobziņš un "Resnie putni", Jauno Jāņu orķestris, "Oranžās brīvdienas", "Laime pilnīga", "Elephants from Neptune", "Doni Tondo", "Četri" un "Aurora".

Par ballīti uz galvenās skatuves rūpēsies Toms Grēviņš, Egons Reiters un dīdžejs "z:le". Tikmēr "Fonokluba" telpās uzstāsies Artis Volfs un Dj apvienība "DUB:ra & PM2theAM". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)