Banner 980x90

Betona stabi un žogi - SIA "Pamats & Co" 

Betona stabi ir svarīgs elements nožogojuma konstrukcijā. Nekvalitatīvas betona stabu izgatavošanas un uzstādīšanas gadījumā zūd aizsargkonstrukciju pildīšanas funkcija – pēc pirmās ziemas, stiprāka vēja gadījumā, tie sašķiebsies vai sagāzīsies, nosēžoties grunts pamatnei.

Betona stabi

Betona stabi ir svarīgs elements nožogojuma konstrukcijā. Nekvalitatīvas betona stabu izgatavošanas un uzstādīšanas gadījumā zūd aizsargkonstrukciju pildīšanas funkcija – pēc pirmās ziemas, stiprāka vēja gadījumā, tie sašķiebsies vai sagāzīsies, nosēžoties grunts pamatnei.

Betona stabi ir drošs variants nožogojuma balstu izvēlē – tie ir ne tikai ideāls risinājums konstrukciju balstīšanā, bet arī būs draudzīgs risinājums ikviena maciņam. Betona stabi -  ērtākais un izdevīgākais risinājums.

Var minēt citus stabu konstrukciju veidus, kā ķieģeļu vai nerūsējošā tērauda cauruļu stabus, taču, tos uzstādot, tik un tā nāksies likt betona pamatnē, kas gala beigās radīs tikai lielākus izdevumus. Uzņēmums SIA "Pamats & Co" ražo dažādus betona stabus.

Betona stabi tiek izgatavoti pēc sausā betona tehnoloģijas. SIA "Pamats & Co" piedāvā gan standarta dizaina betona stabus, gan pēc klienta vēlmēm noteiktus variantus. Piedāvājuma klāstā pieejami stabi gan no pelēkā, gan baltā cementa un vairāki citi krāsu toņi. 

Lasiet vairāk: https://www.pamats.lv/

Betona puķu podi

Betona puķu podi ir labs dizaina elements kopējā dārza noformējumā. Tie izpilda ne tikai dekoratīvu funkciju, bet arī aizpilda konteinera funkcijas puķu stādīšanas tilpumā.

Betona puķu podi palīdz vieglāk pārvietot nepieciešamos augus – tie nav jāpārstāda, ērti novietot puķu podu vēlamajā vietā, mainot dārza ainavas dizainu pēc sirds patikas. Itin ērts un parocīgs risinājums betona puķu podi ir ziemā – augus nepieciešams pasargāt no drēgnā laika un aukstās temperatūras, ienesot telpās.

Betona puķu podi ir pieejami ne tikai dažādos izmēros, bet arī ģeometriskās formās. SIA "Pamats & Co" piedāvā dažādus betona puķu podus ikviena dārzam, kas palīdzēs dārzam iegūt izteiksmīgumu un akcentēs tā īpašnieka smalko gaumi.

Uzņēmums SIA "Pamats & Co" ražo precīzus un salizturīgus betona puķu podus, kas ilgstoši kalpos kā lielisks dārza interjera elements un pildīs savas funkcijas. 

Lasiet vairāk: https://www.pamats.lv/produkcija/mazas-arhitekturas-formas-darziem-un-parkiem/betona-puku-podi/

Žogi

Žogi – viena no svarīgākajām īpašuma sastāvdaļām. Ar žogu palīdzību tiek norobežota īpašuma teritorija, tādējādi, ne tikai pasargājot savu māju no nevēlamiem meža viesiem, bet arī padarot skaistu mājokļa teritoriju.

Žogs ir pirmais elements, uz ko raugās īpašuma viesis – tas piedod mājoklim sakārtotības sajūtu un ļoti daudz pasaka par mājas saimnieku. Lai gan reizēm bez žoga var iztikt, tomēr pievilcīgs, mājas apdarei pieskaņots žogs izcels ne tikai mājokļa skaistumu, bet arī bagātinās pagalma ainavu.

Ir pieejami dažāda materiāla un tipa žogi, piedāvājot plašu izvēles sortimentu. Uzņēmums SIA "Pamats & Co" piedāvā izgatavot žogu pēc klienta vēlmēm, vēlamās teritorijas parametriem un žoga izmēriem.

Dažādi žoga risinājumi, krāsu un materiālu iespējas – SIA "Pamats & Co" pieredzes bagātie darbinieki palīdzēs rast vislabāko risinājumu žoga izvēlē. 

Lasiet vairāk: https://www.pamats.lv/produkcija/zogi-stabini/

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)