Banner 980x90

Bērni un jaunieši aizkustina māmiņas Nītaurē

Svētdien, 11.maijā, Mātes dienā, Nītaures kultūras namā notika koncerts māmiņām "Katrai mājai ir savs gariņš...".
Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja jauniešu organizācijas "Nītaureņi" pārstāvis Mārtiņš Šteins, māmiņas priecēja Nītaures kultūras nama bērnu un jauniešu teātra pulciņa dalībnieki, Nītaures kultūras nama deju kolektīva "Šurumburums" dejotāji, Amatas novada Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi un pedagogi.

Nītaures Lauku teātra un bērnu un jauniešu teātra pulciņa režisors Juris Feldmanis, kas ir koncerta scenārija autors bija kopā ar bērniem un kultūras nama kolektīvu dalībniekiem izvēlējies īpaši jauku stilu, veidojot bērnu un jauniešu sarunu stāstus caur dažādiem dzejoļiem, tam visam "odziņu" piedeva Amatas novada Mūzikas un mākslas skolas audzēkņu un pedagogu solo dziedājumi un klavierspēles.

Mātes dienas koncertā piedalījās Nītaures kultūras nama kultūras darba organizatore Inese Sergejeva, Nītaures Lauku teātra bērni un jaunieši: Rebeka Ivanova, Nikola Krečikova, Evija Vildiņa, Betija Vildiņa, Ralfs Līkums, Santa Jēkabsone, Arta Lapsa, Annija Ločmele, režisora Jura Feldmaņa vadībā.

Pirmsskolas vecuma bērnu deju kolektīva "Šurumburuma" dejotāji un 6. -7.klašu "Šurumburuma" dejotāji, deju horeogrāfes Lilitas Jansones vadībā.

Amatas novada Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi: Sandija Freiberga, Ērika Baumane, Dinija Cīrule, Linda Treinfelde, Dārta Priedīte, Marta Priedīte, Kristiāns Komurņickis, Samanta Nagle, Samanta Tomberga, skolotāju Ingrīdas Muižnieces un Sabīnes Krilovas vadībā. Koncertā dejoja arī horeogrāfijas klases 3. -4.kl. dejotāji, skolotājas Lilitas Jansones vadībā.

Īpašu pārsteigumu visām māmiņām bija sārūpējusi jauniešu orgaizācija "Nītaureņi", kas dāvināja kafejnīcas "Runčuks" cepto torti, īpaši sveicot tās māmiņas, kas ikdienā māca un meklē apslēptos talantus Nītaures kultūras nama un Amatas novada Mūzikas un mākslas skolas kolektīvu dalībniekos. Jo bieži vien otrās "mammas" ir tieši interešu izglītības pulciņu skolotājas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)