Banner 980x90

Konkursā skolēniem piedāvā laimēt bezmaksas ekskursiju Vidzemē

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Tūrisma maršruts "Via Hanseatica" līdz 7.oktobrim izsludina zīmējumu konkursu izglītības iestāžu klašu kolektīviem no visas Latvijas. Konkursa uzvarētājiem - bezmaksas ieejas kartes visai klasei ar audzinātāju klases izvēlētajā tūrisma objektā, pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv ziņo organizatori.

Lai piedalītos konkursā, konkursa dalībniekiem jāizvēlas no saraksta viens, vismīļākais tūrisma objekts un tas jāattēlo zīmējumā/kolāžā, kā arī jāuzraksta, kāpēc tieši šī klase pelnījusi uzvaru konkursā!

Zīmējumus vērtēs un uzvarētājus noteiks zemāk minētie Via Hanseatica tūrisma objektu pārstāvji un īpašnieki. Konkursam noslēdzoties, katrā no tūrisma objektiem viesosies pa vienam klases kolektīvam.

Organizatori aicina izvēlēties vienu no šiem tūrisma objektiem:

1)Valkas novadpētniecības muzejs; spēle "Šķērsojam Latvijas/Igaunijas robežu"
2)Vijciema čiekurkalte (Valkas novads)
3)Jērcēnmuiža un Baltās klēts šautuve (Strenču novads)
4)Z/s Vildēni (Burtnieku novads)
5)Cēsu viduslaiku pils (Cēsis)
6)Vējiņu pazemes ezeri (Pārgaujas novads, Straupe)
7)Mucu muzejs ar līdzdarbošanos "Nu, liela muiža" (Kocēnu novads)
8)Āraišu muzejparks (Amatas novads)
9)Ceciļu dabas taka Ieriķos (gida pavadībā) un bruņuzivs ekspozīcijas apskate (Amatas novads)
10)Sajūtu parka Taka kokos (Valmiera)
11)Rollerslēpošana (1 stunda) Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā
12) Raunas pils skatu tornis (gida pavadībā)
13) Ekskursija Ungurmuižā gida pavadībā, leļļu izstāde un Mazā Unguriņa apmeklējums (Pārgaujas novads)



Zīmējumus var iesūtīt pa pastu (adrese: Via Hanseatica konkurss, Vidzemes plānošanas reģions, Cēsu iela 19-61, Valmiera, LV-4201) vai elektroniski, sūtot e-pastu uz viahanseatica@vidzeme.lv līdz 7.oktobrim plkst.17.00! Lūgums norādīt arī skolas nosaukumu, klasi un kontaktpersonu (e-pasts, mob. tālr.) saziņai par balvas saņemšanu.

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 2015.gada 12.oktobrī.

Konkursa organizētāji norāda, ka transporta izdevumi nokļūšanai uz objektiem nav iekļauti balvā, kā arī sliktu laikapstākļu gadījumā z/s Vildēni un Vējiņu pazemes ezeru apmeklējumu iespējams pārcelt uz pavasara sezonu.

Konkursa organizētāji patur tiesības iesūtītos zīmējumus izmantot  Tūrisma maršruta "Via Hanseatica" un izsludinātā konkursa publicitātes nodrošināšanai masu medijos un sociālajos tīklos.

 Kas ir tūrisma maršruts "Via Hanseatica"
Via Hanseatica ir tūrisma maršruts, kas savieno vairāku valstu pilsētas – Sanktpēterburgu, Narvu un Ivanovogorodu, Tartu, Valku un Valgu, Valmieru un Siguldu. Katrs ceļojums sākas jau ar pirmo sperto soli – un katrs nākamais palīdz atklāt jaunus ceļus un jaunus galamērķus. Mazāk iepazītās vietas sniedz patīkami satraucošu atklājēja prieku. 580 km garais ceļš starp Rīgu un Sanktpēterburgu var šķist sīks pasaules kartē, taču tas glabā noslēpumu, neskartu dabu, piedīvojumu un viesmīlīgus cilvēkus.Nododoties iecienītākajai ceļošanas kompānijai - ar ģimeni, vai dedzīgi sekojot savai interesi – dabas vērošanai, piedzīvojumu meklēšanai vai kultūras baudīšanai – ir radīti īpaši Via Hanseatica maršruti, kas piepildīti ar pārsteidzošām norisēm, kuras piedzīvot, sajust un izgaršot. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)