Banner 980x90

Augusta izskaņa Latvijā būs silta, vietām pat karsta

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Augusta pēdējās dienas Latvijā būs vasarīgi siltas, brīžiem pat karstas, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Kopumā šis periods būs silts, bez ievērojamiem nokrišņiem. Vien svētdien, 27.augustā, ziemeļu rajonos iespējams neliels lietus, un 30.augustā lielā daļā valsts teritorijas gaidāms mērens lietus.

Dienas laikā gaisa temperatūra būs pārsvarā plus 20, plus 25 grādu robežās, bet atsevišķās dienās vietām gaisa temperatūra pakāpsies līdz plus 26, plus 27 grādu atzīmei.

Prognozes liecina, ka karsta būs piektdiena, 26.augusts, kad lielā daļā Latvijas teritorijas gaiss sasils līdz plus 25 grādiem, bet vietām temperatūra būs par kādu grādu augstāka. Arī sestdien, 27.augustā, saglabāsies līdzīga gaisa temperatūra.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)