Banner 980x90

Ātrie kredīti ir risinājums, kad nepieciešamas papildus finanses

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Mūsdienu steidzīgajā ritējumā ātrie kredīti ir veids, kā bez liela laika ieguldījuma iegūt papildus naudu savā kontā. Ja uzskatat, ka ātrie kredīti arī Jums ir nepieciešamais risinājums neatliekamu un īslaicīgu finansiālu problēmu risināšanā, tad pirms aizņemšanās noderētu iepazīties ar to īpašībām.

Ātro kredītu iezīmes un prasības tā izsniegšanai
Ātrie kredīti nemēdz būt tik lieli kā banku kredīti, jo tie ir domāti īslaicīgu finansiālo grūtību atrisināšanai. Ātrais kredīts neradīs nepatīkamu pieredzi, ja kredīta ņēmējs ievēros visas tās prasības, ko ir noteicis kredīta aizdevējs.
Šīs prasības ir šādas:
- ievērot summas atmaksas termiņu;
- laikā atmaksāt ne tikai summu, bet arī procentu likmi;
- vajadzības gadījumā laikus pagarināt atmaksas termiņu.

Galvenie kritēriji, kam aizdevējs pievērš uzmanību, ir klienta vecums un tā kredītvēsture. Lai arī vecuma ierobežojumi katrā ātro kredītu izsniegšanas vietā var atšķirties, tomēr laba kredītvēsture ir galvenais faktors aizdevuma izsniegšanā. Ja esat nolēmis pieteikties ātrajam kredītam un ja Jūsu kredītvēsture atbilst nepieciešamajiem nosacījumiem, tad atliek izvēlēties aizdevēju un kredīta veidu.

"ViaSMS" – tie ir divu veidi ātrie kredīti!
- Aizdevums līdz algai – piemērots, ja nepieciešama salīdzinoši neliela naudas summa, bet līdz algas dienai vēl jāgaida. Pēc Jūsu maksātspējas izvērtēšanas, Jūsu kontā aptuveni 15 minūšu laikā tiks ieskaitīta izvēlētā naudas summa. Pirmais aizdevums līdz algai ir bez maksas – jāatdod tik, cik aizņēmāties. Aizņemoties pirmo reizi, Jums ir iespēja izvēlēties summu līdz 350 eiro, bet, aizņemoties biežāk, pieejamā summa pieaug līdz pat 700 eiro. Aizdevums jāatmaksā 30 dienu laikā, bet, ja šajā termiņā aizdevumu atmaksāt nevarat, to ir iespēja pagarināt līdz 7, 14 vai 30 dienām.

- Naudas kredīts – šis kredīta veids ļauj Jums saņemt ātru aizdevumu līdz pat 1500 eiro. Šis būs piemērotāks risinājums tad, ja nauda nepieciešama nozīmīgākiem dzīves plāniem vai pirkumiem. Lai aizņemšanās un aizdevuma atmaksāšanas process būtu ērtāks, "ViaSMS" piedāvā saskaņot Jūsu finansiālās iespējas ar ikmēneša maksājuma apjomu. Tādējādi kopējā līguma summa var tikt sadalīta atsevišķos maksājumos no trim  mēnešiem līdz pat gadam. Šādi izveidojot līgumu, Jūs spēsiet sabalansēt gan savus ienākumus, gan izdevumus.

"ViaSMS" atgādina – katru reizi pirms ātrā kredīta ņemšanas apdomājiet, vai spēsiet ātro kredītu atmaksāt laikā un nebūs nepieciešams meklēt papildu finanses, lai segtu aizdevumu. Lai uzzinātu par "ViaSMS" aizdevumu veidiem un aizņemšanās nosacījumiem, apmeklējiet uzņēmuma mājaslapu – Viasms.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)