Banner 980x90

Ātrais kredīta aizdevums neparedzētām situācijām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Saskaroties ar negaidītiem izdevumiem, daudzi apsver ātrā kredīta ņemšanu, taču atceries, ka labākā lēmuma pieņemšanai ir jāpārdomā savas iespējas, kā arī jāizvērtē vairāku kredītdevēju piedāvājumi.  

Pārliecinies, ka Tavi ienākumi ir atbilstoši nepieciešamajai kredīta summai
Ātrais kredīta aizdevums ir pakalpojums, ko cilvēki parasti izmanto neparedzētu izdevumu segšanai. Tas ir daudz mazāks par, piemēram, hipotekāro vai studiju kredītu – summas ir nelielas un uz salīdzinoši īsāku atmaksas termiņu. Tomēr arī šādi ātrie aizdevumi ir nopietni jāpārdomā – katrs termiņā neiekļautais maksājums var ietekmēt Tavas iespējas nākotnē saņemt kredīta vai līzinga pakalpojumus. Nebanku kredītdevējs "VIA SMS" norāda, ka ātrais aizdevums ir piemērots tad, ja nepārsniedz 20% no Taviem ikmēneša ienākumiem. 

Aizdevējs, kas rūpējas par savu klientu labsajūtu
"VIA SMS" piedāvātie kredīti ir pieejami Latvijas Republikas pilsoņiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem, taču tiek ņemta vērā arī ienākumu atbilstība prasītajai kredīta summai un kredītvēsture. Pirms pieteikšanās ir svarīgi izlasīt un saprast līguma nosacījumus, tādēļ visus radušos jautājumus droši uzdod "VIA SMS" klientu konsultantiem. Kļūstot par "VIA SMS" klientu, Tevi sagaida ne tikai palīdzība dažādos jautājumos, bet arī citas priekšrocības:
- aizdevējam ir konti visās lielākajās Latvijas bankās, kas nodrošina ērtus un ātrus naudas pārskaitījumus;
- maksājumu ir iespējams atlikt pat līdz 30 dienām, neietekmējot Tavu kredītvēsturi, taču šis pakalpojums ir par papildu maksu;
- naudu savā kontā ir iespējams saņemt pat 15 minūšu laikā, ja pieteiksies "VIA SMS" darba laikā un atbildīsi visiem nosacījumiem.

Kā pieteikties ātrajam aizdevumam?
Kad ir izlasīti visi līguma nosacījumi un pārdomātas iespējas aizdevumu atmaksāt, atliek vien nosūtīt pieteikumu, ko var izdarīt mājaslapā viasms.lv:
- ievadi nepieciešamo summu un termiņu kredīta kalkulatorā;
- aizpildi anketu ar prasīto informāciju;
- saņem aktivizācijas kodu mobilajā telefonā, ko pēc tam ievadi speciāli atvēlētā lauciņā;
- atrodi "VIA SMS" bankas kontu sarakstā savu banku un pārskaiti 0,01 eiro centu - šis solis garantē drošu Tava konta reģistrēšanu "VIA SMS" datubāzē;
- pabeidz reģistrāciju, nosūti pieteikumu un gaidi atbildi!

Aizņemoties otro reizi, atliks vien nosūtīt īsziņu ar vēlamo summu un termiņu, lai dažu minūšu laikā saņemtu naudu kontā!

Pārdomā ātrā kredīta ņemšanu! Visus līguma nosacījumus vari atrast "VIA SMS" mājaslapā viasms.lv – vēlreiz pārlasi un pārliecinies, ka spēj tos izpildīt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)