Banner 980x90

Atkal iespējamas nodokļu izmaiņas, atzīmē "Valmieras puiku dienu", aug vēlme sākt uzņēmējdarbību

Māris Kučinskis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Māris Kučinskis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Trešdien, 7.decembrī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām. 

Iepirkums par SALAS būvniecību saņem Iepirkumu Gada balvu

Ceturtdien, 1.decembrī Rīgā notika Iepirkumu Gada balvas pasniegšanas ceremonija. Nominācijā "Gada zaļākais iepirkums" balvu saņēma Alojas novada domes rīkotais iepirkums par Alojas novada uzņēmējdarbības atbalsta centra-bibliotēkas SALA ēkas būvniecību, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Alojas novada pašvaldībā. 

Publicitātes foto/ Foto: Aloja.lvPublicitātes foto/ Foto: Aloja.lv

Zaķu ģimene no Pāles pagasta kopā ar Valsts prezidentu iedegs Rīgas pils Ziemassvētku egli

Trešdien, 7.decembrī, 20 lielas, stipras, radošas un aktīvas ģimenes no visas Latvijas kopā ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni un Valsts prezidenta kundzi Ivetu Vējoni iedegs Rīgas pils Ziemassvētku egli, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Valmieras kultūras kartei pievienojas jauns sadarbības partneris – grāmatnīca "Globuss"

Lai veicinātu kultūras pasākumu apmeklētību un akcentētu Valmieru kā pilsētu ar daudzveidīgu un kvalitatīvu kultūras piedāvājumu, Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Valmieras pilsētas un tuvākās apkārtnes kultūras iestādēm 2012.gadā izveidoja unikālu kultūras produktu "Valmieras kultūras karte".

Valmiera24.lvValmiera24.lv

Valmieras bibliotēkā atzīmē "Valmieras puiku dienu"

Trešdien, 7.decembrī Valmieras integrētā bibliotēka atzīmē "Valmieras puiku dienu" par godu raktniekam, grāmatas "Valmieras puikas" autoram Pāvilam rozītim, kuram 1.decembrī apritēja 127.jubileja, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja "Valmieras puiku" pasākumā.

Dāvis Strazds/ Valmiera24.lvDāvis Strazds/ Valmiera24.lv

Valmieras autoostā muzicēšanai pieejamas klavieres

Ar Valmieras novada fonda un SIA "VTU Valmiera" atbalstu no otrdienas, 6.decembra, līdz janvāra vidum Valmieras autoosta ir mājvieta klavierēm. Muzicēt aicināts ikviens, kuram šī instrumenta spēle nav sveša, tādējādi iepriecinot sevi un Valmieras autoostas apmeklētājus, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē SIA "VTU Valmiera" sabiedrisko attiecibu speciāliste Zane Bulmeistare.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Novembrī Rīgas sabiedriskajā transportā sodīti 3837 bezbiļetnieki

Novembrī Rīgas sabiedriskajā transportā konstatēti 3837 bezbiļetnieki, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

Riga24.lvRiga24.lv

Pētījums: Neskatoties uz mainīgo biznesa vidi, augusi cilvēku vēlme sākt uzņēmējdarbību

Neskatoties uz mainīgo Latvijas biznesa vidi un spēles noteikumiem, pēdējo četru gadu laikā audzis to iedzīvotāju skaits, kas vēlas sākt savu biznesu, liecina "Swedbank" Finanšu institūta veikta pētījuma dati.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Līdz 2018.gada beigām Latvijā darbosies 100 fotoradari

Līdz 2018.gada beigām Latvijā darbosies 100 stacionārie fotoradari, trešdien, 7.decembrī, Ceļu satiksmes drošības padomi informēja Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) valdes loceklis Jānis Golubevs.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Koalīcija varētu lemt par minimālo sociālo iemaksu atcelšanu, mikrouzņēmumu nodokli paaugstinot līdz 15%

Valdošās koalīcijas partijas trešdien, 7.decembrī varētu spriest par minimālo sociālo iemaksu atcelšanu, vienlaikus no 9% līdz 15% paaugstinot mikrouzņēmumu nodokļa likmi, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Māris Kučinskis/ Foto: Ieva Čīka/ LETAMāris Kučinskis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA

Liepājā no dziļa pazemes bunkura vakar izcelts tur iekritis vīrietis un suns

Vakar Liepājā ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bijusi nepieciešama kādam vīrietim ar suni, kuri bija iekrituši dziļā pazemes bunkurā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Foto: LETAFoto: LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)