Banner 980x90

Atjaunos Cēsu pilsētas Pastariņa sākumskolas ēku

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Cēsu novada pašvaldība plāno atjaunot Cēsu pilsētas Pastariņa sākumskolu, pārveidojot to par zema patēriņa ēku, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Cēsu novada pašvaldības izsludinātajā publiskajā iepirkumā par Cēsu pilsētas Pastariņa sākumskolas ēkas atjaunošanu par zema patēriņa ēku Raunas ielā 7 uzvarējusi pilnsabiedrība "A.A.&būvkompānijas", iegūstot tiesības slēgt ar pašvaldību 733 969 eiro vērtu līgumu.

Ēkas renovācijas laikā tiks uzlabota ēkas energoefektivitāte, izmantojot videi draudzīgus būvniecības materiālus. Renovācijas darbus plānots pabeigt līdz 2017.gada 30.novembrim.

Projekts tiek īstenots emisijas kvotu izsolīšanas instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa "Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana - zema enerģijas patēriņa ēkas" laikā.

Pilnsabiedrība "A.A.&būvkompānijas" dibināta 2005.gadā. Tās dalībnieki ir SIA "Jēkabpils būve" un SIA "Madonas būve". Pērn pilnsabiedrība apgrozījusi 2 897 555 eiro, bet gadu tā noslēgusi ar 212 566 eiro lieliem zaudējumiem, liecina portāla "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)