Banner 980x90

Astoto reizi Cēsīs notiks "Nekvalitatīvās mūzikas nakts"

Valmiera, 12.nov., LETA. 6.janvārī astoto reizi notiks "Nekvalitatīvās mūzikas nakts", aģentūru LETA informēja "Fonokluba" pārstāvis Jānis Sildniks.

Iepriekšējos gadus šajā vakarā ir uzstājušās arī tādas grupas kā "Tranzīts", "Duets Sandra", "Jūdas graši", "Martas asinis" un daudzas citas. Tomēr pretēji indikācijām pasākuma nosaukumā, "Fonokluba" pārstāvji skaidro, ka visi līdzšinējie dalībnieki humoru ir uztvēruši veselīgi un pasākuma konceptu sapratuši pareizi.

"Protams, "Nekvalitatīvās mūzikas nakts" mērķis nav par kādu paņirgāties vai pasmieties – mēs paši, "Fonokluba" veidotāji, esam mūziķi un paši arī uzstājamies, izpildot tādu mūziku, ko citos apstākļos nesanāktu spēlēt. Domājam gan par radošu vizuālo tēlu, gan īpašu dziesmu sarakstu," pastāstīja programmas direktors Marts Sildniks. "Katru gadu mums piesakās vairākas grupas, kurām šis koncepts patīk un labprāt piedalās, tāpēc ceram uz atsaucību arī šajā gadā."

"Fonoklubs" ir Cēsu naktsklubs, kas aizvadītajā oktobrī svinēja deviņus pastāvēšanas gadus. To veido trīs brāļi Sildniki, kuri iepriekš rīkojuši arī festivālu "Fonofest", bet šobrīd organizē bezmaksas festivālu "Fono Cēsis".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)