Banner 980x90

Ar prezentācijas koncertu sevi piesaka "RR Band"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien, 30.oktobrī, Cēsu "Fonoklubā" helovīna noskaņās tiks aizvadīts grupas "RR Band" prezentācijas koncerts, jaunajai apvienībai, ko veido pieredzes bagāti mūziķi, piedzīvojot pirmo publisko uzstāšanos. 

Grupas "RR Band" sastāvs ir Reinis Reķis (bungas), Aigars Māls (ģitāra), Māris Radziņš (ģitāra), Dainis Kriķis (bass) un Anete Irkle (balss).

Visi dalībnieki pieredzi gadu gaitā ir uzkrājuši dažādos projektos un grupās, tāpēc ir sagaidāms, ka "RR Band" priecēs ar kvalitatīvu priekšnesumu, ko veidos pazīstamu dziesmu kaverversijas. Pasākuma organizators un grupas bundzinieks Reinis Reķis atzīst, ka pirms kāpšanas uz skatuves ir ieguldīts liels darbs studijā: "Vēlamies, lai pirmajā koncertā viss būtu augstākajā līmenī, tāpēc vairāku mēnešu garumā mēģinājumu telpā cītīgi strādājām pie programmas.

alībnieku gūtā pieredze, ikdienā spēlējot gan metālu, gan popmūziku, noteikti atspoguļosies "RR Band" skanējumā un stilā." Tāpat Reķis sola, ka jau drīzumā grupa piedāvās arī pirmās oriģināldziesmas. Lai pasākumam piešķirtu īpašu helovīna noskaņu, pirmo reizi "Fonoklubā" būs vērojams iluzionista šovs. Voldemārs Weiss centīsies koncerta apmeklētājiem demonstrēt neticamu roku veiklību un pārdabiskā klātesamību.

Par dejām pirms un pēc priekšnesumiem gādās dīdžejs Reinis Rabenau. Klubs durvis vērs jau plkst.22.00, ieeja - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)