Banner 980x90

Ar labiem panākumiem startē Cēsu orientieristi

Daugavpils pusē aizvadīts Latvijas čempionāts orientēšanās sportā vidējās distancēs un stafetēs. Sacensībās piedalījās arī vairāki Lietuvas orientieristi, tā kā viņi pārstāvēja kaimiņvalsts klubus, Latvijas čempionāta ieskaitē startēja ārpus kārtas. Atsevišķās grupās tas ļāva Latvijas orientieristiem tikt pie medaļām un pat čempionu tituliem, lai gan distancē ātrāki izrādījās lietuvieši, ziņo laikraksts "Druva".

Sacensībās ar labām sekmēm startēja komandas "CPSS/Meridiāns/Pārgauja" orientieristi. Čempionu titulus vidējā distancē izcīnīja Emīls Dzalbs V18 grupā, Juris Kokins V55 grupā, Sandra Grosberga S18 grupā un Kristīne Bertuka S21E grupā. Pie sudraba godalgām tika Edijs Dzalbs V12 grupā, Kristaps Magone V20 grupā un Dace Buža S21E grupā. Bronzas medaļas izcīnīja: Aigars Leiboms V40 grupā; Ēriks Ūdris V50 grupā, Gunārs Fogelis V70 grupā, Sabīne Dzalba S14 grupā un Nora Ķibilda S20 grupā.

Otrajā sacensību dienā - stafetes, kur komandas sacentās arī par kopvērtējuma punktiem stafešu kausa ieskaitē. Par čempioniem kļuva V16 grupas komanda M.Šķesteris, K.Kaminskis, J. Knēts. Līdzīgs panākums arī S21 grupas orientieristēm S.Grosbergai, D.Bužai, K.Bertukai - meitenēm uzvara gan čempionātā, gan iegūts Latvijas kauss.

Orientēšanās seriāls "Meridiāns" beidzas jau šodien, bet sportistiem būs iespēja piedalīties piecās rudens un nakts sacensībās. Tās sāksies 25.septembrī un notiks piecas otrdienas pēc kārtas.

Jau šīs nedēļas nogalē "OK Meridiāns" ielūdz orientieristus uz "Cēsu rudens 2012" un "Cēsu sprinta" orientēšanās distancēm, kas ir attiecīgi Latvijas kausa posms un Latvijas sprintā kausa posms. Vienlaikus risināsies EST-LAT Orientēšanās līgas pēdējie divi šīs sezonas posmi. Sestdien sacensības garajā distancē Amatas novadā, bet svētdien sprints Cēsīs, ziņo laikraksts "Druva".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)