Banner 980x90

Amatas novadu apmeklē sadarbības partneri no Alitas

11. un 12.augustā Amatas novadu apmeklēja sadarbības partneri no Lietuvas pilsētas Alitas, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Amatas novada pašvaldībā.

Amatas novadā viedojās Alitas pilsētas mērs Vitautas Grigaravičius, mēra vietniece Valė Gibienė, domes deputāts Nerijus Jauneika un mēra padomniece Vilija Ramanauskienė. Grigaravičius par Alitas pilsētas vadītāju kļuva tikai šogad aprīlī pēc pašvaldību vēlēšanām.

Viesus sagaidīja un sveica Amatas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Elita Eglīte, priekšsēdētājas vietniece Guna Kalniņa-Priede, izpilddirektors Māris Timermanis un Priekuļu novada domes priekšsēdētāja Māra Juzupa.

Viesi ar lielu interesi iepazinās ar Amatas novada pašvaldības darbu, projektu pieredzi, attīstības plāniem, apmeklēja Ieriķu skolu, topošo uzņēmējdarbības centru, mūzikas skolu, uzņēmumus Forma Machinery un Dores. Programmas noslēgumā viesi apmeklēja Amatciemu, par kuru dzirdēts arī Lietuvā.

Sadarbība ar Alitu ilgst jau daudzus gadus. Līgums tika parakstīts 1999.gadā. Kopš tā laika ir īstenoti daudzi izglītības, kultūras apmaiņas projekti. Gan amatiešu, gan viesu viedoklis ir turpināt veiksmīgo sadarbību, jo draudzība un uzticēšanās nav iegūstama viegli un to vajag sargāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)