Banner 980x90

Amatas novadā sūdzas par klejojošu suņu bariem; pašvaldība nolēmusi tos likvidēt

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Pēdējā mēneša laikā arvien biežāk Amatas novada pašvaldība ir saņēmusi sūdzības par klejojošu suņu bariem, kas pārsvarā manīti Amatas un Drabešu pagastā un piegulošajās teritorijās.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, lai novērstu postījumus, kurus veic klejojošu suņu bari, Amatas novada pašvaldība kopā ar mednieku kolektīviem "Dadžupīte", "Vēķis" un "Amatas mednieks" nolēmusi sākt šo dzīvnieku likvidēšanu. Šī iemesla dēļ pašvaldība aicina minēto teritoriju iedzīvotājus ierobežot savu mājdzīvnieku izkļūšanu ārpus privātās teritorijas.

Pašvaldība aicina nekavējoties ziņot, ja tiek manīti klejojošu suņu (savvaļas) bari, zvanot pa tālruni 28658254 Modrim Veitneram (mednieku kolektīvs "Amatas mednieks"), 29121983 Jānim Gasiņam (mednieku kolektīvs "Dadžupīte") vai 26427353 Jānim Ročānam (mednieku kolektīvs "Vēķis").

Pašvaldība aicina iedzīvotājus un Amatas novada viesus, dodoties sēņot vai ogot mežā, būt uzmanīgiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)