Banner 980x90

Aizdevums 10 minūšu laikā – tā ir realitāte

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Katrs cilvēks var nonākt situācijā, kad nauda ir nepieciešama tūlīt pat, bet līdz algai vēl jāgaida. Lai palīdzētu tikt galā ar tādiem ārkārtas gadījumiem, radīti ātrie kredīti. Salīdzinājumā ar parasto bankas kredītu, ātrais aizdevums ir brīvs no birokrātijas. Tev nav jātērē laiks, sēžot rindā, lai atrisinātu īslaicīgas finansiālas grūtības, kā arī nav nepieciešams noformēt izziņas no darba vietas.

Ērts un ātrs naudas aizdevums ir vien trīs soļu attālumā. Tev vajadzīgs
- dators vai mobilais telefons ar interneta pieslēgumu;
- konts kādā no Latvijas bankām;
- 10 minūtes brīvā laika.

Vivus.lv piedāvā kredītus dažādām vajadzībām
Ātrais aizdevums internetā – tā ir iespēja Tev pašam regulēt kredīta summu un atdošanas termiņu. Izmantojot uzņēmuma Vivus.lv pakalpojumus, varēsi noteikt sev ērtus aizdevuma nosacījumus. Arī ja kredīta summa nav īpaši liela, Tu vari izvēlēties atmaksas laiku līdz pat 24 mēnešiem. Vivus.lv veido attiecības ar klientu, pamatojoties uz atklātību un godīgumu, tāpēc varēsi uzreiz ieraudzīt, cik liela naudas summa būs katru mēnesi jāatdod un kāda ir procentu likme. Tas palīdzēs veikt gudrāko izvēli un pieteikties kredītam, kas izdevīgs tieši Tev. 

Saprotot, ka situācijas, kas liek cilvēkiem vērsties pie ātro kredītu sniedzējiem, mēdz būt ļoti dažādas, Vivus.lv piedāvā iespēju aizņemties no 50 līdz pat 1500 eiro. Turklāt Vivus.lv ir divas ļoti patīkamas priekšrocības:
- pirmais aizdevums ir bez papildu ierobežojumiem – Tu vari uzreiz aizņemties jebkādu naudas summu 1500 eiro robežās;
- jaunie Vivus.lv klienti var pirmos trīs mēnešus nemaksāt neko, bet, ja gribi aizdevumu atmaksāt ātrāk, – arī tas ir iespējams. Vienkārši atzīmē to savā pieteikumā!

Vivus.lv garantē, ka aizdevums tiks Tev pārskaitīts 10 minūšu laikā, ja Tev ir konts vienā no populārākajām Latvijas bankām. Vivus.lv mājaslapā atradīsi informāciju par to, cik ilgā laikā saņemsi aizdevumu, ja esi citu banku klients.

Ātrais kredīts – saprotams katram
Aizdevums internetā ir pakalpojums plašam klientu lokam, un tāpēc tā ir maksimāli vienkārša finansiālā operācija. Vivus.lv klienti izdara tikai trīs soļus:
- reģistrējas uzņēmuma mājaslapā;
- piesakās kredītam tiešsaistē;
- sagaida uzņēmuma lēmumu un saņem naudu.

Ja Tu spēj aizņemties apdomīgi un laikus atmaksāt kredītu, Vivus.lv būs priecīgs palīdzēt atrisināt finansiālas grūtības! Aizņemies atbildīgi un naudas meklējumos neaizmirsti ielūkoties vivus.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)