Banner 980x90

Aicina iedzīvotājus iesaistīties Zaubes Kopienas centra izveidē

Foto: amatasnovads.lv
Foto: amatasnovads.lv

Zaubes kultūras un izglītības veicināšanas biedrība "Dzīle" 22.oktobrī plkst.14.00 Zaubes kultūras centrā aicina iedzīvotājus ar priekšlikumiem, vēlmēm un ierosinājumiem iesaistīties Zaubes Kopienas centra izveidē.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Amatas novada pašvaldībā, Zaubes pagasta centrā atrodas bijusī bērnudārza ēka, par kuras izmantošanu iedzīvotāji ir pauduši interesi un idejas jau ilgstoši. 2015.gada jūnijā Amatas novada pašvaldība informēja, ka plāno šajā ēkā veidot kopienas centru un Zaubes pagasta sabiedrisko un ekonomisko aktivitāti veicināt caur šo centru. Iedzīvotāji tiek aicināti aktīvi izteikt viedokli par centra izveidi, telpu izmantošanu, nepieciešamajiem pakalpojumiem un vietējo iedzīvotāju ieinteresētību darboties centra telpās.

Projekta "Zaubes Kopienas centrs - iedzīvotāju veidots!" mērķis ir iesaistīt vietējo sabiedrību Zaubes Kopienas centra izveidē un palielināt vietējo iedzīvotāju izpratni par līdzdarbības formām, izstrādājot uz vietējām vajadzībām un resursiem balstītu Zaubes Kopienas centra koncepciju.

Šajos semināros aicināti piedalīties gan jaunieši, gan seniori, gan tie iedzīvotāji, kas jau veic kādu saimniecisko darbību un būtu gatavi to attīstīt Kopienu centrā.

Projekts "Zaubes Kopienas centrs - iedzīvotāju veidots!" tiek īstenots ar Valmieras novada fonda un Kultūras ministrijas finansiālu atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)