Banner 980x90

Aicina pieteikties konkursam "Labākā lauku torte 2017"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Līdz 3.jūlijam aicina pieteikties konkursam "Labākā lauku torte 2017", kas norisināsies šī gada 8.jūlijā plkst.17.00  Zaubes muižas parkā Zaubes savvaļas kulinārā festivāla programmas ietvaros.

Amatas novads ir īsta lauku teritorija, kur vēljoprojām ir dzīvas paaudzēs mantotās receptes. Lauku tortes, ko varētu uzskatīt par ļoti tipisku latviskās gastronomijas sastāvdaļu, šeit prot cep ne viena vien saimniece. Tāpēc ir likumsakarīgi "Zaubes savvaļas kulinārā festivāla" ietvarā sarīkot konkursu "Labākā lauku torte 2017". Nav svarīgi, vai toršu cepšana ir jūsu ikdienas profesionālā nodarbošanās, vai cepat tikai pa brīvdienām draugiem un paziņām, galvenais ir vēlme piedalīties. Pārsteiguma balvas saņems visi dalībnieki, bet pirmās trīs vietas saņems vērtīgas balvas no "Dansukker", "Dobeles dzirnavnieka" un "Annas hotel", "Restorāns 3" un Amatas novada mājražotājiem un saimniecībām.

Lauku toršu konkursu vadīs Ilze Briede, ceptuves "Donas" saimniece un TV šova "Kūku kari" viena no vadītājām, bet toršu vērtēšanā piedalīsies 5 personu žūrija, kas sastāvēs no dažādu jomu profesionāļiem, ne tikai ēdināšanas nozarē strādojošajiem. Pēc žurijas izvērtēšanas tortes varēs nogaršot pasākuma apmeklētāji un izteikt savu vērtējumu. Torti varēs baudīt kopā ar  izcilu Cēsu kafijas veikala "Melnais gulbis" kafiju un stāstu. Konkursa nolikums publicēts Zaubes savvaļas kulinārā festivāla mājas lapā http://www.wildfoodest.lv.

Pieteikums dalībai  konkursam jāraksta brīvā formā īsumā pastāstot par sevi, tortes cepšanas pieredzi un konkursam pieteikto torti, minot no kurienes cēlusies tās recepte, cik sena, nesena tā ir, kādos godos tiek cepta u.c. Pieteikums jānosūta uz epastu turisms@amatasnovads.lv līdz 2017. gada 3.jūlijam. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)