Banner 980x90

Aicina pieteikt spēlētājus VČH zvaigžņu spēles balsojumam

16. un 17.februārī VOC ledus hallē norisināsies Vidzemes čempionāta hokejā zvaigžņu spēles 1./2. līgas un 3.līgas komandām. Līdz 11.janvārim katras 1./2. un 3.līgas komandas pārstāvis aicināts iesniegt no savas komandas izvirzītus sešus spēlētājus, kuri piedalīsies līdzjutēju balsojumā par iespēju spēlēt zvaigžņu spēlē.

Turpinot tradīcijas,arī šogad 16. un 17.februārī VOC ledus hallē gaidāmas Vidzemes čempionāta hokejā zvaigžņu spēles 1./2. un trešās līgas komandām. Pērn Vidzemes čempionāta hokejā zvaigžņu spēles aizritēja lieliskā gaisotnē. Zvaigžņu spēļu dalībnieki nevien sacentās hokeja spēlē, bet arī dažādos uzdevumos, kas izpelnījās lielu skatītāju interesi.

Šī gada zvaigžņu spēļu komandu sastāvus noteiks ne vien sacensību direktorāts, bet arī ikviens līdzjutējs, balsojot par savu favorītu Vidzemes Olimpiskā centra portālā sportsvalmiera.lv No līdzjutēju balsojuma katrā zvaigžņu spēles komandā tiks iebalsoti pieci laukuma spēlētāji, kā arī viens vārtsargs.

Pārējos desmit laukuma spēlētājus un vienu vārtsargu noteiks sacensību direktorāts.

Līdz 11.janvārim visas Vidzemes čempionātā hokejā 1./2. un 3.līgā spēlējošās komandas aicinātas izvirzīt no savas komandas rindām sešus hokejistus, kuri tiks iekļauti zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojumā, kas norisināsies no 15.janvāra līdz 14.februārim. Pieteikumi ar komandas nosaukumu uz līdzjutēju balsojumam nominētajiem sešiem spēlētājiem jāsūta uz elektroniskā pasta adresi info@vocsports.lv. Ja kāda no komandām neizvirza spēlētājus, tad neviens no komandas hokejistiem līdzjutēju balsojumā netiks iekļauts.

Uz zvaigžņu spēlēm īpaši aicināti arī skatītāji, kurus sagaida dažnedažādi pārsteigumi starplaikos. Nebūs jāskumst arī tiem, kas nevarēs spēles vērot klātienē, jo Vidzemes Olimpiskais centrs piedāvās abas zvaigžņu spēles vērot arī video tiešraidē portālā sportsvalmiera.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)