Banner 980x90

Aicina piedalīties fotokonkursā "Cēsis stāsta stāstus"

No 28.oktobra līdz 12.novembrim Cēsīs norisināsies fotokonkurss "Cēsis stāsta stāstus", pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centra vadītāja Andra Magone.

Konkursa noslēgumā tiks izvēlēti 20 labākie darbi, kurus varēs apskatīt tāda paša nosaukuma izstādē. Tā tiks atklāta Latvijas dzimšanas dienā - 18.novembrī plkst.15.00 Cēsu Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9.

Konkurss tiek rīkots jau trešo gadu kā dāvana Latvijai dzimšanas dienā, un katru gadu tam ir cita tēma. Šī gada tēma veltīta stāstiem, kuru stāsta pilsēta. Ņemot vērā pilsētas vēsturi, stāstu Cēsīm ir daudz - katram cilvēkam, vietai, ainavai un pasākumam. Stāstus var ne tikai sadzirdēt un izdzīvot, bet arī saredzēt caur foto bjektīvu, emocijām, krāsām un cilvēku mīmikām. Un katrs cilvēks vienu un to pašu stāstu izstāstīs savādāk, pat tad ja stāsta izklāstā talkā nāk fotokamera.

Konkursā ir aicināt piedalīties ikviens, kurš šogad caur foto objektīvu ir iemūžinājis Cēsis. Fotogrāfijas tiek gaidītas gan no pašiem cēsniekiem, gan arī pilsētas viesiem. Katrs autors var iesūtīt maksimāli piecas fotogrāfijas, norādot katrai savu nosaukumu. Darbi iesūtāmi vai nogādājami uz Cēsu Tūrisma informācijas centru līdz 12.novembrim. Tie visi tiks ievietoti galerijās gan Cēsu mājas lapā www.cesis.lv, gan sociālajā portāla Facebook.com/visitcesis.Latvia. Šeit tad arī ikvienam būs iespēja nobalsot par viņaprāt skaistāko un tēmai atbilstošāko darbu. Balsošana notiks paralēli darbu iesūtīšanai, tāpēc konkursa organizatori aicina autorus nekavēties un neatlikt darbu iesūtīšanu uz pēdējo brīdi.

Fotogrāfijas vērtēs ne tikai skatītāji, bet arī žūrija. Sasummējot visus rezultātus, tiks atlasīti maksimāli 20 labākie darbi, kuri tiks izstādīt, kā arī trīs labākajiem tiks piešķirtas veicināšanas balvas. Ar pilnu konkursa nolikumu ir iespējams iepazīties www.turisms.cesis.lv.

Konkursa izstāde Cēsu Tūrisma informācijas centrā būs izstādīta līdz pat 12.janvārim, lai to varētu apskatīt ne vien paši cēsnieki, arī pilsētas viesi un ieraudzīt Cēsis ne tikai ziemā, bet arī citos gadalaikos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)