Banner 980x90

Aicina darbā Cēsu Vēstures un mākslas muzeja vadītāju

Foto: cesis.lv
Foto: cesis.lv

Pašvaldības aģentūra "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" aicina darbā nodaļas "Cēsu Vēstures un mākslas muzejs" vadītāju, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Cēsu novada pašvaldībā.

Amata pienākumu pildīšanai nepieciešamās zināšanas un pieredze:
* augstākā izglītība humanitārajās zinātnēs (vēlams vēstures, muzeoloģijas vai kultūras menedžmenta jomās),
* vismaz trīs gadu pieredze muzeju darbā (iepriekšēja pieredze vadošā amatā tiks uzskatīta par priekšrocību),
* pieredze pasākumu organizēšanā vai projektu vadībā kultūrvēstures jomā,
* vismaz divu svešvalodu zināšanas.

Ja izlem turpmāk sevi  veltīt vēstures un kultūrvēsturisko vērtību saglabāšanas un popularizēšanas darbam, ja esi gatavs realizēties, izmantojot iespējas, ko dod darbs muzejā Cēsu Pils kompleksā, aicinam pretendēt uz Cēsu vēstures un mākslas muzeja vadītāja amatu!

Pretendentam piedāvā: 
* atalgojumu 1050,00 eiro brutto;
* aizraujošu darba vidi,
* kolēģu atbalstu.

Lūgums iesniegt CV un motivācijas vēstuli, kas sniedz priekšstatu par pretendenta atbilstību amata aprakstā izvirzītajām prasībām, kā arī sagatavotu Cēsu Vēstures un mākslas muzeja attīstības vīziju, pašvaldības aģentūrā "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs", Baznīcas laukumā 1, Cēsīs, vai iesūtīt uz e-pastu cesis@cesis.lv, līdz 2015.gada 1.decembrim.

Papildus informācija par vakanci - pašvaldības aģentūras "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" direktors Juris Markovs, tālr. 29406310.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)