Banner 980x90

Aicina dalīties idejās par Priekuļu novada suvenīra izveidi

Foto: priekuli.lv
Foto: priekuli.lv

Priekuļu novada pašvaldība aicina uz sadarbību vietējos novada amatniekus, mājražotājus un citus interesentus iesaistīties ideju un priekšlikumu iesniegšanā par Priekuļu novada suvenīra - reprezentācijas materiāla izveidi. 

Suvenīram jābūt izveidotam tā, lai apliecinātu Priekuļu novada identitāti. Tam jābūt noformētam ar novada tēlam atbilstošu attēlu vai simboliku un jāizmanto uzraksts "Priekuļu novads", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Priekuļu novada pašvaldībā.

Labāko suvenīru autoriem, ko noteiks vērtēšanas komisija, būs iespēja noslēgt Līgumu ar pašvaldību par suvenīru piegādi reprezentācijas pasākumiem. Līguma noslēgšanas gadījumā pretendentam jābūt spējīgam realizēt pašvaldības pasūtījumu.

Atkarībā no piedāvāto priekšlikumu variantiem tiks izvēlēti viens līdz trīs ideju autoru darbi. Piedāvātais suvenīrs ar brīvā formā aizpildītu pieteikuma vēstuli jāiesniedz Priekuļu novada pašvaldības projektu vadītājai Vinetai Lapselei  Cēsu prospektā 1, Priekuļos līdz 20.novembrim.

Pieteikuma vēstulē jānorāda autora vārds, uzvārds, vecums, kontaktinformācija, darba īss paskaidrojošs apraksts (iekļaujot pamatojumu suvenīra idejai un noformējumam), iespējamo piedāvājuma cenu un ražošanas iespējas. Iesniegtais suvenīrs  pēc izvērtēšanas tiks nodots atpakaļ autoram. 

Jautājumu gadījumā zvanīt projektu vadītājai Vinetai Lapselei pa tālr.64130395, 28616777 vai rakstīt e-pastā: vineta.lapsele@priekulunovads.lv.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)