Banner 980x90

Aicina ar pārtikas produktiem atbalstīt zupas virtuvi

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ģimenes centrs "Mūsu nākotne" aicina ar pārtikas produktiem atbalstīt zupas virtuvi, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Atbalsta centrs darbojas kopš 2007.gada maija. Tā mērķis ir palīdzēt trūcīgiem cilvēkiem un ģimenēm. Organizācijas galvenais uzdevums ir veicināt dažādo sociālo slāņu integrāciju un kristīgo vērtību nostiprināšana sabiedrībā.

Jau kopš 2007.gada Ģimenes centrs dara nesavtīgu darbu sniedzot palīdzību grūtībās nonākušajiem novadniekiem ar siltu maltīti un apģērbu. Šo gadu laikā biedrība ir ieguldījusī lielu darbu atbalsta sniegšanā un pateicoties tieši biedrības atsaucībai, ar Cēsu novada pašvaldības aģentūras "Sociālais dienests" atbalstu silta maltīte tiek sniegta arī Sociālā dienesta redzes lokā nonākušiem trūcīgiem iedzīvotājiem.

Lai biedrība veiksmīgi arī turpmāk varētu pagatavot siltu maltīti, Ģimenes centrs "Mūsu nākotne" lūdz novadniekiem ziedot pārtikas produktus: kartupeļus, burkānus, svaigos kāpostus, skābētus kāpostus, sīpolus, bietes, grūbas, maizi u.c.

Produktus var nogādāt Palasta ielā 20-6, Cēsīs, iepriekš sazinoties ar biedrības pārstāvjiem, zvanot pa tālruni: 28236079.

Ģimenes centrs ik pirmdienu, trešdienu un piektdienu no plkst.11.30 līdz 12.30 trūcīgiem iedzīvotājiem izsniedz siltu zupu.

"Vēlamies palīdzēt tiem cilvēkiem, kuriem patiešām klājas grūti", atzīst biedrības priekšsēdētāja Svetlana Gurska

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)