Banner 980x90

Ābols: Tika aizvadīts atklāts un augsta tempa mačs

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols ir apmierināts ar savas komandas sniegumu trešdienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan", stāstot, ka mačs bija ļoti atklāts un tajā bija augsts temps.

Trešdien, 18.februārī, Rīgas "Dinamo", sākot savu šīs sezonas pēdējo izbraukuma sēriju KHL regulārajā turnīrā, ar rezultātu 4:3 pēdējā minūtē izrāva uzvaru pār Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan".

"Abas komandas parādīja atklātu hokeju, bija daudz noraidījumu. Tādas spēles patīk skatītājiem. Mačs tika aizvadīts ļoti augstā tempā. Mēs esam priecīgi, ka spēles izskaņā spējām raidīt ripu vārtos un gūt uzvaru," pēcspēles preses konferencē sacīja Ābols.

Arī "Slovan" galvenais treneris Petri Matikainens bija apmierināts ar savu spēlētāju sniegumu laukumā, ņemot vērā traumas komandā.

"Esmu apmierināts ar to kā mēs spēlējām, ņemot vērā kādā situācijā pašlaik atrodamies. Daži spēlētāji gāja uz ledus ar traumām un citām kaitēm, bija grūti nokomplektēt pat trīs pieciniekus," stāstīja Matikainens. "Dažiem uzbrucējiem bija jāspēlē pat 30 minūtes, kas ir drausmīgi. Spēles galotnē, spēlējot četri pret četri, es riskēju un izlaidu laukumā trīs uzbrucējus un vienu aizsargu, cerot gūt vārtus, tomēr rezultātā mēs vienu ripu ielaidām. Neskatoties uz to, esmu pateicīgs saviem puišiem par maču."

Lai rīdzinieki saglabātu kaut mazākās izredzes, viņiem šajā mačā bija nepieciešams uzvarēt pamatlaikā, bet uzvara tika izrauta vien 49 sekundes pirms pamatlaika beigām, izceļoties Čārlzam Genovejam. Līdz ar to Rīgas "Dinamo" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Lai kvalificētos Gagarina kausam, rīdzinieki šajā sezonā vairs nedrīkst zaudēt punktus, turklāt jācer, ka "Soči" vienība atlikušajos trijos mačos zaudēs pamatlaikā, bet Čerepovecas "Severstaļ" atlikušajos negūs vairāk par četriem punktiem.

Izbraukuma sērijas turpinājumā rīdzinieki piektdien tiksies ar novājināto Horvātijas vienību Zagrebas "Medveščak", bet pēc tam vēl ik pēc dienas sacentīsies arī ar Minskas "Dinamo" no Baltkrievijas un Mitišču "Atlant" komandu, kurā par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs un kuras sastāvā ir arī pašlaik savainotais Roberts Jekimovs.

Spēles labākos momentus Pilseta24.lv piedāvā noskatīties "tvplay" sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)