Banner 980x90

Ābols: Spēles gaitā spējām uzlabot savu sniegumu

Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" izdevās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles pret Čerepovecas "Severstaļ" komandu gaitā uzlabot savu sniegumu, kas kalpoja par iemeslu gūtajai uzvarai, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Kā ziņots, noslēdzot savu pirmo šīgada izbraukuma sēriju, Rīgas "Dinamo" ceturtdien, 22.janvārī, ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:1, 2:1) uzvarēja "Severstaļ" vienību, kas ir rīdzinieku tiešā konkurente cīņā par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņas turnīrā.

"Pirmajā trešdaļā pretinieki izskatījās svaigāki un ātrāki, bet mēs spēlējām bikli," Ābola teikto citē vietējie mediji. "Tomēr trešdaļas beigās komanda spēja rezultātu izlīdzināt, bet spēles gaitā spēja savu sniegumu uzlabot. Trešajā trešdaļā nospēlējām lieliski. Malači."

Treneris uzskata, ka pēdējā laika komandas snieguma uzlabošanās ir rezultāts darbam, kas ticis ieguldīts sezonas garumā.

"Rezultāti pie mums nav atnākuši pēkšņi. Arī iepriekšējos mačos izskatījāmies pieklājīgi, pat tad, kad zaudējām. Es varu atcerēties vien pāris spēles, kad esmu bijis klaji neapmierināts ar mūsu sniegumu," pauda Ābols.

Tikmēr "Severstaļ" komandas galvenais treneris Igors Petrovs uzskata, ka viņa vadītajiem hokejistiem pietrūcis ātrums un kustīgums laukumā. "Zaudējām daudzās divcīņās un pieļāvām virkni kļūdu. Bieži ripu zaudējām vidējā zonā, kas noveda pie bīstamiem uzbrukumiem uz mūsu vārtiem. Centāmies spēli glābt, tomēr daļa mūsu spēlētāju šodien vien atradās laukumā, kamēr daļa cīnījās."

Rīgas "Dinamo" ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma devīto vietu ar 65 punktiem 50 cīņās, par diviem punktiem atpaliekot no Podoļskas "Vitjaz" hokejistiem un vēl par punktu - no "Soči" komandas. No tās par punktu ar spēli rezervē atpaliek Ņižņijnovgorodas "Torpedo", vēl par punktu ar spēli rezervē atpaliek Mitišču "Atlant", bet 62 punkti ir "Severstaļ" kontā.

Spēles labākos momentus Pilseta24.lv piedāvā noskatīties "tvplay" sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)