Banner 980x90

Ābols: "Sibirj" izmantoja mūsu kļūdas

Novosibirskas "Sibirj" spēlētāji piektdien, 7.novembrī, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā izmantoja Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" kļūdas, kas viņiem arī ļāva uzvarēt, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" piektdien izbraukumā ar 0:3 atzina "Sibirj" pārākumu, tādējādi piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

"Abas komandas aizsardzībā spēlēja piesardzīgi. Tiesa, "Sibirj" izmantoja mūsu kļūdas un izvirzījās vadībā," pēc cīņas preses konferencē izcēla Ābols. "Uzbrukumā mums nebija daudz iespēju. Kad tādas radās, veiksmīgi nospēlēja "Sibirj" vārtsargs Miko Koskinens. Mums pietrūka jaudas uzbrukumā."

Tikmēr "Sibirj" galvenais treneris baltkrievu speciālists Andrejs Skabelka uzsvēra, ka viņa vadītā komanda centusies spēlēt uzmanīgi.

"Mēģinājām pretiniekiem nedot iespējas uzvarēt šajā cīņā. Otrajā periodā izdevās gūt vārtus un noslēgumā arī izcīnīt panākumu," sacīja Skabelka.

Šīs izbraukuma tūres laikā rīdzinieki svētdien viesosies arī pie Novokuzņeckas "Metallurg". Tā kā Rīgas "Dinamo" komandai šosezon nav jādodas uz Habarovsku un Vladivostoku, šī ir Latvijas vienības tālākā izbraukuma sērija šosezon.

Nākamo maču savā laukumā Rīgas "Dinamo" aizvadīs 14.novembrī pret Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo", kam līdz 1.decembrim sekos vēl septiņas cīņas savu skatītāju priekšā.

Pašlaik Rīgas "Dinamo" ar 26 punktiem 25 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem pirmspēdējo vietu 13 komandu konkurencē.

Spēles labākos momentus Pilseta24.lv piedāvā noskatīties "tvplay" sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)