Banner 980x90

Ābols: Pēc sāpīgā zaudējuma šoreiz bija ļoti svarīgi uzvarēt

Tā kā iepriekšējā cīņā tika piedzīvots ļoti sāpīgs zaudējums, svētdienas spēlē uzvarēt bija ļoti nepieciešams no psiholoģiskā viedokļa, pēc panākuma pār Bratislavas "Slovan" pauda Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" svētdien sagrāva "Slovan" ar rezultātu 6:0 (3:0, 2:0, 1:0), ielaužoties izslēgšanas spēļu zonā.

"Pirmajā trešdaļā mūsu sniegums bija viduvējs, bet laba realizācija un neliela veiksme palīdzēja panākt 3:0," pēc mača pauda Ābols. "Turpinājumā mazāk iemetām, bet spēlējām disciplinēti un ar rezultātu 6:0 nav iemesla būt neapmierinātam. Milans Jurčina nevarēja palīdzēt traumas dēļ, bet iespēja radās Ralfam Grīnbergam un viņš nospēlēja godam."

"Iepriekšējā spēlē pret tiešajiem konkurentiem cietām sāpīgu zaudējumu, tāpēc no psiholoģiskā viedokļa šodien bija ļoti svarīgi uzvarēt, lai kas stātos pretim," uzsvēra Ābols.

"Jau no paša sākuma viss mums izvērtās nepareizi - pretinieki spēlēja tiešām labi, jo cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs," stāstīja "Slovan" komandas galvenais treneris Petri Matikainens. "Mēs centāmies uzlabot sniegumu, iepriekšējos mačos bijām rādījuši labu sniegumu, bet šodien neatradāmies hallē. Neticami."

"Mums atlikušas vēl septiņas spēles un sezona nav beigusies, tomēr pēdējā laikā komandā notikušas izmaiņas un citi hokejisti nevar palīdzēt traumu dēļ," izteicās Matikainens. "Izskatās, ka daži hokejisti nevar panest spēlēšanu šajā līgā, jo spēlējam kā amerikāņu kalniņos. Šī ir spēcīga līga un jābūt gatavam parādīt labāko sniegumu katrā spēlē."

Šajā mačā rīdziniekiem nevarēja palīdzēt uzbrucējs Māris Bičevskis, kurš joprojām izcieš divu spēļu diskvalifikāciju. Tāpat nespēlēja Rodrigo Ābols, kurš sestdien piedalījās Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Izaicinājuma kausā jeb Zvaigžņu spēlē, bet traumas dēļ laukumā nedevās Milans Jurčina.

Rīgas "Dinamo" komanda, sākot ar pagājušā gada izskaņu, aizvada ļoti sekmīgu spēļu sēriju, kas tai ļāvis iesaistīties saspringtā cīņā par iekļūšanu Gagarina kausa turnīrā. Rīdzinieki pēdējos 11 mačos tagad izcīnījuši astoņas uzvaras, bet punktus nav guvuši vienīgi pret līgas līderi Maskavas CSKA un Horvātijas klubu Zagrebas "Medveščak".

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 71 punktu 53 mačos pakāpusies uz astoto vietu, tomēr 13.vieta joprojām ir vien piecus punktus zemāk.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)