Banner 980x90

Ābols: Otrajā trešdaļā komandu piemeklēja prāta aptumsums

Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" mačā pret Čeļabinskas "Traktor" hokejistiem otrajā trešdaļā piemeklēja prāta aptumsums, jo citādi ielaistie vārti nav izskaidrojami, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Jāatzīmē, ka Rīgas "Dinamo", aizvadot pēdējo šīs sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli savā laukumā, sestdien, 7.februārī, ar rezultātu 2:4 (1:0, 1:3, 0:1) zaudēja "Traktor" hokejistiem un tādējādi attālinājās no iespējamās dalības Gagarina kausa izcīņas turnīrā.

"Pirmā trešdaļa bija ar uzmanīgu hokeju abu komandu izpildījumā. Gints Meija guva skaistus vārtus, bet otrajā trešdaļā, runājot par pirmajiem diviem zaudētājiem vārtiem, iestājās prāta aptumsums," pēc mača pauda Ābols. "Spējām atgūties, bet trešajā trešdaļā bija gan iniciatīva, gan spēle no mūsu puses. Nebija vienīgi gūtu vārtu."

"Es zinu, ka mūs gaida vēl piecas spēles," jautāts, vai komanda aizvadījusi savu pēdējo spēli savā laukumā šosezon, atbildēja treneris.

"Mums vienmēr ir patīkami spēlēt Rīgā, kur ir viens no labākajiem laukumiem līgā, turklāt vietējie līdzjutēji allaž šeit ir lieliski," izteicās "Traktor" komandas galvenais treneris Andrejs Ņikoļišins. "Abas komandas cīnās par vietu astoņniekā un saprot, cik punkti ir svarīgi. Sākumā bijām uzmanīgāki, bet pēc zaudētājiem vārtiem spēlētāji saprata, kādā veidā cīņu var lauzt. Turpinājumā laukumā jau bija raksturu cīņa, bet mēs uzvarējām, pateicoties savai pašatdevei."

Rīgas "Dinamo" komanda, sākot ar pagājušā gada izskaņu, aizvadīja ļoti sekmīgu spēļu sēriju, kas tai ļāvis iesaistīties saspringtā cīņā par iekļūšanu Gagarina kausa turnīrā. Rīdzinieki pēdējos 13 mačos izcīnījuši astoņas uzvaras, tomēr trīs no zaudējumiem piedzīvoti pēdējās četrās cīņās.

Pēc mača ar "Traktor" pēdējie pieci regulārā čempionāta mači rīdziniekiem jau būs izbraukumā, šai sērijai uzsākoties 11.februārī ar cīņu pret Sanktpēterburgas SKA. Turklāt vēl pa reizei būs jātiekas arī ar tiešajām konkurentēm Zagrebas "Medveščak", Bratislavas "Slovan" un Mitišču "Atlant".

Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" ar 71 punktu 55 mačos atrodas devītajā pozīcijā, par diviem punktiem atpaliekot no Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas turklāt aizvadījusi par trim mačiem mazāk. Tikpat punktu ir arī Čerepovecas "Severstaļ" un Podoļskas "Vitjaz".

Spēles labākos momentus Pilseta24.lv piedāvā noskatīties "tvplay" sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)