Banner 980x90

Ābols: Komanda pēdējās divās spēlēs ir tāda, kādu to gribu redzēt

Pēdējās divās spēlēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" demonstrē tādu sniegumu, kādu no saviem spēlētājiem vēlas redzēt tā galvenais treneris Artis Ābols, uzsvēris speciālists.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta cīņā, noslēdzot trīs mājas spēļu sēriju, ceturtdien pēcspēles metienos ar 3:2 (1:0, 1:0, 0:2, 0:0, 1:0) uzvarēja Omskas "Avangard" hokejistus, kuri atrodas Austrumu konferences kopvērtējuma otrajā vietā. Lai arī uzvaru pamatlaikā rīdzinieki no rokām izlaida vien trīs sekundes pirms tā beigām, pēcspēles metienos "Dinamo" komanda bija pārāka ar 2:1 un pirmoreiz šosezon svinēja uzvaru divās spēlēs pēc kārtas.

"Zinājām, ka Omskas komanda ir viena no Austrumu konferences līdervienībām. Ar šādu spēli mums punktu būs vairāk. Bijām tuvu trim punktiem, taču tik un tā uzvarējām," pēc mača izteicās Ābols. "Pēdējās divās spēlēs komanda ir tāda, kādu to vēlos redzēt. Paldies Dievam, ka šodien vārtus neielaidām pēdēji."

Treneris izcēla "Dinamo" hokejistu neprecīzās darbības mača pēdējās sekundēs, kad no rokām tika izlaista uzvara. Viņš uzskata, ka līdzīgas kļūdas savā zonā tik atbildīgā mirklī nedrīkst pieļaut.
"Redzējām divas komandas, kas uz ledus no sevis atdeva pilnīgi visu. Mums bija slikts spēles sākums, taču pēc tam atguvāmies. Kad izlīdzinājām rezultātu, biju ļoti sajūsmināts," pauda Omskas kluba galvenais treneris Raimo Sumanens. "Esmu priecīgs, ka nepadevāmies."

Pēc šīs mājas spēļu sērijas rīdzinieki nākamo maču savā laukumā izspēlēs vien 14.novembrī, pa to laiku izbraukumā aizvadot sešas cīņas

Rietumu konferences kopvērtējumā Latvijas komanda ar 23 nopelnītiem punktiem 21 spēlē ir 12.vietā 14 klubu konkurencē, bet no pirmā astoņnieka Rīgas "Dinamo" atpaliek par pieciem punktiem.

Spēles labākos momentus Pilseta24.lv piedāvā noskatīties "tvplay" sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)