Banner 980x90

Ābols izceļ pretinieku teicamo spēli Rīgas "Dinamo" zaudējumā

Jekaterinburgas "Avtomobilist" komanda mačā pret Latvijas klubu Rīgas "Dinamo" nodemonstrēja teicamu sniegumu, atstājot rīdziniekiem mazas cerības uz uzvaru, uzskata "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

Jāatzīmē, ka Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta priekšpēdējā mājas spēlē ceturtdien, 5.februārī, ar rezultātu 1:3 (1:2, 0:0, 0:1) zaudēja "Avtomobilist" vienībai.

"Pretinieks aizvadīja teicamu spēli un nedeva mums izveidot teju neko. Viņu pašaizliedzība un cīņasspars bija lielāks nekā mums. Ja tā, tad mēs nevaram uzvarēt," pēc mača izteicās Ābols. "Pirmie ielaistie vārti ietekmēja spēles gaitu. Man tajā epizodē ir pretenzijas pret spēlētājiem, pret tiesnešiem - ne."

Viesu komanda pirmos vārtus guva strīdīgā epizodē, video atkārtojumā netiekot fiksētai nedz spēlei ar augstu paceltu nūju, ne arī mājinieku vārtsarga traucēšanai.

Ābols piekrita, ka "Avtomobilist" komanda šajā mačā bieži sev par labu izmantoja šosezon ieviestos jaunos pārmetienu noteikumus, tomēr arī to nevar uzskatīt par zaudējuma iemeslu.

"Komanda spēlēja ar lielu pašatdevi un uz sevi uzņēma daudz ripu, kas droši vien ļāva mums uzvarēt," piebilda Jekaterinburgas kluba galvenais treneris Anatolijs Jemeļins.

Rīgas "Dinamo" komanda, sākot ar pagājušā gada izskaņu, aizvada ļoti sekmīgu spēļu sēriju, kas tai ļāvis iesaistīties saspringtā cīņā par iekļūšanu Gagarina kausa turnīrā. Rīdzinieki pēdējos 12 mačos izcīnījuši astoņas uzvaras.

Regulārās sezonas pēdējā mājas spēlē rīdzinieki sestdien uzņems Čeļabinskas "Traktor", savukārt pēc tam pēdējie pieci regulārā čempionāta mači jau būs izbraukumā, turklāt vēl pa reizei būs jātiekas arī ar tiešajām konkurentēm Zagrebas "Medveščak", Bratislavas "Slovan" un Mitišču "Atlant".

Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" ar 71 punktu 54 mačos atrodas astotajā pozīcijā, tomēr 12.vietā esošo Čerepovecas "Severstaļ" vienību apsteidz vien par trim punktiem jeb vienas uzvaras tiesu.

Spēles labākos momentus Pilseta24.lv piedāvā noskatīties "tvplay" sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)