Banner 980x90

Ābols: Ceturtais virknējums bija pelnījis gūtos vārtus

Rīgas "Dinamo" ceturtā maiņa pēdējās spēles aizvada ļoti labi, tāpēc bija pelnījusi gūtos vārtus, bet Latvijas vienība guva trīs ļoti svarīgus punktus, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu izteicās rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Kā zināms, svētdien, 11.janvārī, notikušajā mačā Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 2:1 pieveica "Torpedo" komandu, ko trenē latviešu speciālists Pēteris Skudra, gūstot trešo panākumu pēc kārtas.

"Mums padevās lēns starts, bet pēc pirmā "Torpedo" noraidījuma uzķērām spēli. Priecē ceturtais virknējums, kas pēdējās trīs spēles aizvada ļoti labā līmenī, tāpēc bija pelnījuši gūtos vārtos," par pirmo trešdaļu un īpaši Kaspara Saulieša gūtajiem vārtiem izteicās Ābols. "Tālāk spēle bija līdzīga un priecē, ka ieguvām šos ļoti svarīgos trīs punktus."

Kā pauda Ābols, leģionāra Broka Trotera veselības stāvoklis pašlaik ir uzlabojies, bet nākamajā mačā viņš, visticamāk, vēl nespēlēs.

"Lieliski sākām maču, mums piederēja iniciatīva, bet atkal neizdevās momentu noslēgšana. Tas saistīts ar to, ka mums savainoto spēlētāju sarakstā ir 11 cilvēki, tāpēc jārada jaunas sadarbības un trūkst savstarpējā ķīmija. Tomēr arī rīdzinieku vārtsargs Jakubs Sedlāčeks nospēlēja lieliski," pēc mača pauda Skudra.

"Torpedo" komandas galvenā trenera amatā Skudra ir otro sezonu, bet speciālists pauda, ka viņam šajā laikā nav bijušas vēlmes piesaistīt latviešu spēlētājus.

"Kad atnācu uz komandu, noslēdzām līgumus ārzemniekiem, kuriem gribējām, uz diviem gadiem. Pēc sezonas mūsu ārzemniekiem beigsies līgumi un redzēsim kāda būs situācija - pagaidām ir daudz neskaidrību, ieskaitot saistībā ar valūtas kursu, kas ārzemniekiem ir svarīgs," izteicās Skudra.

Turpinājumā rīdzinieki līdz 15.janvārim savā laukumā uzņems arī "Severstaļ" un SKA, bet pēc tam tiks aizvadītas trīs cīņas izbraukumā.

Ar 44 spēlēs izcīnītiem 56 punktiem Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā pakāpusies uz 11.vietu, no labāko astotnieka atpaliekot vairs tikai par četriem punktiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)