Banner 980x90

Festivāla "Fono Cēsis" laikā "Fonokluba" ballīte atstās iekštelpas

Festivālu "Fono Cēsis", kas notiks "Cēsis 810" svinību gaitā 22. un 23.jūlijā, papildina "Fonokluba" gada vērienīgākā divu dienu ballīte ar pazīstamiem dīdžejiem un dejām gan iekštelpās, gan āra terasē. 

Arī šogad, paralēli festivāla "Fono Cēsis" norisei, savas durvis vērs "Fonoklubs", kurā abu dienu laikā par dejām rūpēsies dīdžeji All-Viss, Dub:ra, Artis Volfs, kā arī prestižā pasaules dīdžeju čempionāta "DMC online" finālists Monsta jeb Uldis Cīrulis. Sakarā ar "Fono Cēsis" norisi, arī "Fonoklubā" ballīte izies ārpus ierastajiem rāmjiem, kluba darbībai pametot iekštelpas. Atsevišķa dīdžeju skatuve tiks uzstādīta klubam pieguļošajā pagalmā, taču īpaši šīs nogales ietvaros tiks pagarināts darba laiks.

Atgādinām, ka bezmaksas festivāls norisināsies pilsētas stacijai pieguļošajā teritorijai jeb "Smilšu laukumā", savukārt "Fonoklubs" atrodas Rīgas ielā 47.

Jau ziņots, ka "Fono Cēsis" ietvaros divu dienu laikā uzstāsies pazīstamais britu folkroka mūziķis Frenks Tērners (Frank Turner), pašmāju mūziķi "Dzelzs vilks", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Inokentijs Mārpls", "Laika suns", "Laime pilnīga", "Bandmaster", "Linga", Haralds Sīmanis, "Franco Franco", "Doni Tondo", "Irving Ark" "RR Band", "Tonick", viesi no Igaunijas "Sibyl Vane", kā arī dīdžeji Artis Dvarionas un Egons Reiters. Sadarbībā ar Cēsu pašvaldību, festivāla teritoriju šogad papildinās arī telšu pilsēta viesiem no tālākām vietām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)