Banner 980x90

43 Cēsu novada skolēni saņem naudas balvas par izciliem ikdienas mācību sasniegumiem

Publicitātes foto/ Foto: Cesis.lv
Publicitātes foto/ Foto: Cesis.lv
Pirmajā skolas dienā, ceturtdien, 1.septembrī, 43 Cēsu novada skolu 8.un 11.klašu skolēni saņēma naudas balvas par izciliem ikdienas mācību sasniegumiem 2015./2016.mācību gadā, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā. 

Kā norāda Cēsu novada Izglītības nodaļas vadītāja Lolita Kokina, tas ir lielākais izcilnieku skaits, kāds saņēmis apbalvojumu, Cēsu novada vēsturē.

Naudas balvas piešķirtas, lai veicinātu skolēnu zināšanu izaugsmi, apgūstot izglītības programmas mācību priekšmetus, tādā veidā paaugstinot izglītības kvalitāti Cēsu novadā kopumā.

Naudas balvas piešķir skolēniem, kuri 8.klasi beiguši ar vidējo mācību gada vērtējumu vismaz 8 balles, un 11.klases skolēniem, kuru vidējais mācību gada sasniegumu vērtējums gadā ir vismaz 9 balles.

Kopumā naudas balvas saņems 43 skolēni. No tiem 38 ir 8.klases skolēni, un pieci – 11.klases skolēni. Izcilnieki nāk no piecām novada skolām – Cēsu Valsts ģimnāzijas (CVĢ), Draudzīgā aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas, Cēsu Pilsētas vidusskolas, Cēsu 1.pamatskolas un Rāmuļu pamatskolas.

Naudas balvas piešķirtas 25 CVĢ 8.klases skolēniem, kas liecina par augstiem mācību sasniegumiem ģimnāzijas 8.klases skolēniem kopumā. Kā arī nozīmīga loma skolas pozitīvā tēla veidošanā ir Rāmuļu pamatskolas skolēnam pasniegtajai naudas balvai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)