Banner 980x90

13 komandas dosies cīņā par Cēsu novada čempionāta kausu florbolā

Šo svētdien, 2.oktobrī, Cēsu 2.pamatskolas zālē startēs jaunā Cēsu novada čempionāta sezona florbolā. Turnīrs kļuvis vēl kuplāks, pulcējot 13 komandas un vairāk nekā 250 florbola entuziastus no Cēsīm un tuvākajiem reģioniem. 

Jaunās sezonas komandu spēku samērus būs iespējams novērtēt jau pirmajā posmā, kas šo svētdien tiks aizvadīts Cēsu 2.pamatskolas sporta zālē (Gaujas iela 45), sākot no pulksten 10.00.

Vairākās komandās vērojamas lielākas vai mazākas sastāva izmaiņas, tomēr visi pērnās sezonas favorīti aizvien ir ierindā – vēsturiskie pirmie CNČ ceļojošā kausa īpašnieki "Farm Dumperi.lv Club", kausa finālisti "SK Fono", kā arī regulārās sezonas medaļnieki "Lekrings Sr" un "Einšteins".

Otrās sezonas komandu sarakstā atrodamas arī vienības, kas pērn regulāri sagādāja pa kādam patīkamam pārsteigumam – "Vecpiebalga", "Maribu", "FYA Shots", "Amata", "FRK Raccoons" un "Olimpic". Šogad sacensībās vairs nepiedalīsies "Lynx" un "Pārgaujas" komandas, bet vieta nekad nepaliek tukša un vietā nākušas ambiciozās "Napalm", "Auciems" un "Smiltene`09".

Sacensības, kuras sadarbībā ar Cēsu pilsētas domi organizē florbola klubs "Lekrings", tiks izspēlēts vairākos posmos laika posmā no oktobra līdz martam. Turnīra regulārajā sezonā tiks noskaidrotas astoņas labākās komandas, kas turpinās cīņu izslēgšanas spēlēs. Čempionāta uzvarētāji saņems CNČ ceļojošo kausu.

Vairāk informācijas: cnc.lekrings.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)