Banner 980x90

Jaunpiebalgas novadā konsultēs bērnu tiesību aizsardzības jomā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdien, 25.septembrī, Jaunpiebalgas novada pašvaldībā Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas speciālistu konsultāciju diena Jaunpiebalgas novada speciālistiem un iedzīvotājiem bērnu tiesību aizsardzības jomā.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Jaunpiebalgas novada pašvaldībā, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas Valmieras reģiona Bērnu tiesību aizsardzības departamenta galvenā inspektore Renāte Alberga.

25.septembrī no plkst.10.30 līdz plkst.13.00. Jaunpiebalgas novadā, Jaunpiebalgas pagastā, Jaunpiebalgā, Gaujas ielā 4, 2.stāva zālē
sniegs konsultācijas un metodisko palīdzību Jaunpiebalgas novada speciālistiem un iedzīvotājiem bērnu tiesību aizsardzības jomā.

Speciālisti (sociālie darbinieki, bāriņtiesu speciālisti, pedagogi, policijas darbinieki u.c.) un iedzīvotāji ir laipni aicināti konsultēties par jautājumiem saistībā ar bērnu drošību, pamatvajadzību un interešu nodrošināšanu, kā arī par savstarpējo attiecību jautājumiem (bērns - vecāks, vecāks – vecāks, bērns – pedagogs, vecāks – pedagoga, bērns – bērns) u.c. jautājumiem.

Papildus informāciju variet saņemt pie inspekcijas inspektora, zvanot pa tālruni 64233585 vai 26809523.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)