Banner 980x90

Augšlīgatnē notiks pasākums "Disco 80-tie"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Sestdien, 10.oktobrī, Augšlīgatnē notiks "Disco-80tie".

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja pasākuma organizatori, pasākums sāksies plkst.21.00 ar atmiņu stāstiem par notikumiem 80tajos gados, plkst. 22.00 ar savu vinila plašu kolekciju vakaru uzsāks DJ Uldis Rudaks, bet plkst.23.00 ar ekskluzīvu koncertu uzstāsies grupa "Inokentijs Mārpls".

Kā nule pagājušās svētdienas vakarā RadioNABA raidījumā "Bitīt matos" atcerējās Raimonds Lagimovs un Didzis Erra, tieši Augšlīgatnes kultūras namā ar grupu "Inokentijs Mārpls" 1988.gadā spēlējuši koncertu kādā metālistu pasākumā. Tātad šī būs arī atgriešanās ar laika mašīnu 80-to gadu nogalē. Un arī plates, ko pirms un pēc koncerta spēlēs Uldis Rudaks, tos laikus ir piedzīvojušas tuvākās vai tālākās zemēs un par saviem piedzīvojumiem gan jau arī mums izstāstīs 10.oktobra vakarā, ar katru sprakšķi atceroties kādu sastapšanos ar dzīves ērkšķiem vai ar katru senu zīmējumu uz vāciņa - par atzīšanos kādam vai kādai, ka gara acīm redz 2015. gada 10.oktobri, kas pavisam noteikti pienāks, un nu tas ir klāt.

Pasākuma programma 10.oktobra vakaram:

Plkst.21.00 Augšlīgatnes kultūras namā, Nītaures ielā 4 (blakus pašvaldības ēkai) "Disco-80tie"

no plkst.22.00 (līdz pēdējam dejotājam) Dīdžejs Uldis Rudaks prezentēs savu 80to gadu vinila plašu kolekciju

plkst.23.00 grupas "Inokentijs Mārpls" koncerts

Ieeja: bez maksas, bet ieteicams ar saviem "groziņiem".

Pēdējos gados Augšlīgatnes kultūras nams stāvējis slēgts, bet, kopš Līgatnes pašvaldība to ieguvusi savā īpašumā, jau veikti pirmie, paši nepieciešamākie darbi, lai atjaunotu nama darbību: nama siltināšana, jumta nomaiņa, apkures pieslēgšana. Pateicoties tam, šobrīd jau iespējams organizēt pirmos pasākumus, ierībināt kultūras nama sienas, kamēr tiek meklēti līdzekļi tālākam remontam un pilnvērtīgai kultūras nama darbības atjaunošanai.

Savukārt dienā no plkst.10.00 Augšlīgatnē gaidāms zemnieku un mājražotāju rudens labumu tirdziņš, no plkst.12.00 Līgatnes amatierkolektīvu koncerts un aktivitātes bērniem, bet Līgatnē no plkst.12.00 uz savas 40 gadu jubilejas pasākumu aicina Līgatnes dabas takas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)