Banner 980x90

VPD akcijā Cēsu audzināšanās iestādē nepilngadīgajiem piedalīsies "Wolftrike" drifta halles vadītājs Tomijs Virga

Rīga, 4.dec., LETA. Šī gada 5.decembrī plkst.13 Cēsu audzināšanas iestādē nepilngadīgajiem notiks akcija "Cilvēks cilvēkam", kurā piedalīsies "Wolftrike" drifta halles vadītājs Tomijs Virga, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts probācijas dienesta (VPD) pārstāvis Imants Mozers.

Viņš skaidroja, ka akciju "Cilvēks cilvēkam" VPD rīko divreiz gadā - vasarā un pirms Ziemassvētkiem. Lai veicinātu jauniešu virzību uz savu mērķu sasniegšanu, akcijas ietvaros VPD cenšas jauniešiem piedāvāt saturisku un pēc iespējas plašāku jomu klāstu aptverošu programmu. Kopš 2014.gada akcijas rīkošanā VPD piesaista arī sabiedrībā pazīstamus, jauniešus interesējošu jomu pārstāvjus. Ņemot vērā jauniešu interesi par auto un moto sportu, šoreiz dalībai akcijā tika uzaicināts Virga.

Savukārt Virga norādīja, ka vēlās jauniešiem nodot vēsti, ka "dzīves līkloči, it sevišķi jaunībā, tikai retos gadījumos uzreiz cilvēku aizved līdz cerētajam mērķim. Lielākā dzīves daļa sastāv no kļūdām un kļūdu labojuma. Kā saka - kad esi izēdis pudu sāls, apzinājis problēmas un tās risinājis, tad esi pelnījis nokļūt tuvāk savam mērķim - tikai tad pa īstam esi sapratis vai tas ir tavs mērķis un kā līdz tam nokļūt. Tā bija arī ar mani."

Mozers piebilda, ka akcijas mērķis ir popularizēt saturīga, izglītojoša brīvā laika pavadīšanu notiesāto jauniešu vidū, motivējot jauniešus pozitīvām pārmaiņām, palīdzot uzlabot viņu savstarpējās komunikācijas un sadarbības prasmes, kā arī vienkārši, radot pozitīvas emocijas esot kopā un produktīvi pavadot laiku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)