Banner 980x90

Vecpiebalgas novadā asfaltēs trīs grants ceļa posmus

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Vecpiebalgas novadā plānots pārbūvēt trīs grants ceļu posmus nepilnu divu kilometru garumā, aizstājot veco segumu ar asfaltbetonu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

Noslēdzies Vecpiebalgas novada pašvaldības publiskais iepirkums par būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību Vecpiebalgas novada pašvaldības autoceļu pārbūvei. Tajā uzvarēja SIA "SKA projekts", noslēdzot līgumu par 8647 eiro.

Pārbūvēt paredzēts ceļa posmu no Inešiem līdz Brinģiem, ceļu gar Noriņām un ceķu Ineši-Sviļi.

Projekts tiks izstrādāts apgūstot Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējumu.

Kā liecina portāla "Firmas.lv" dati, SIA "SKA projekts" dibināts 2006.gadā un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmums pieder Ludmilai Semoņenko (50%) un Tatjanai Korolei (50%). Pērn "SKA projekts" apgrozījums bija 84 741 eiro, bet peļņa - 4015 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)