Banner 980x90

Valmiermuižā zaglis no mājas nozog atslēgas un aizdzen automašīnu

Rīga, 10.jūn., LETA. Pagājušajā nedēļā Burtnieku novada Valmiermuižā zaglis no mājas pagalma aizdzinis stāvēšanai novietotu automašīnu "Volvo XC 40", pirms tam iekļūstot īpašumā un nozogot spēkrata atslēgas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Tāpat aizvadītajā nedēļā VP saņēma informāciju, ka Priekuļu novadā, Veselavas pagastā, Bērzkrogā uz autoceļa A2 remontdarbu vietā, atlaužot degvielas bāku vāciņus, no vairākiem transportlīdzekļiem nozagta degviela. Kopā 320 litri dīzeļdegvielas, teica Vaskāne.

Par abiem notikumiem policija sākusi kriminālprocesus un skaidro notikušā apstākļus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)