Banner 980x90

Valdības un būvniecības nozares sadarbības memoranda ietekmei uz ēnu ekonomiku tic tikai 14% iedzīvotāju

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Tikai 14% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā uzskata, ka valdības un būvniecības nozares parakstītais sadarbības memorands mazinās ēnu ekonomiku būvniecības nozarē, liecina pētījumu kompānijas TNS sadarbībā ar telekompāniju LNT jūnija sākumā veiktais pētījums.

Tikai 2% aptaujāto uzskata, ka memorands noteikti mazinās ēnu ekonomiku būvniecības nozarē, bet 12% atbildējuši ar "drīzāk jā".

Tomēr vairākums jeb 69% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā pauž viedokli, ka valdības un būvniecības nozares parakstītais sadarbības memorands nemazinās ēnu ekonomiku nozarē.

50% atbildējuši ar "drīzāk nē", bet 19% aptaujāto domā, ka memorands noteikti nemazinās ēnu ekonomiku.

Savukārt 17% iedzīvotāju nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Aptauja veikta laikā no šā gada 31.maija līdz 2.jūnijam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 950 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

LETA jau ziņoja, ka 31.maijā tika parakstīts Latvijas valdības un būvniecības nozares sadarbības memorands par ēnu ekonomikas mazināšanu nozarē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)