Banner 980x90

Topošai teātra izrādei meklē Cēsu stāstus

Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Sarunu festivāla "Lampa" laikā topošajai teātra izrādei "Robežas" meklē Cēsu iedzīvotāju stāstus, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Izrādes radošā komanda meklē stāstus par notikumiem, kuri ir mainījuši Cēsu iedzīvotāju attieksmi pret sevi, sev tuviem un tāliem cilvēkiem, pilsētu, valsti un citām norisēm.

Stāstus paredzēts apkopot dokumentālā izrādē "Robežas", kuras pirmizrāde norisināsies Sarunu festivāla "Lampa" laikā, piektdien, 1.jūlijā un sestdien, 2.jūlijā, Cēsu pils parkā.

Izrādi veido režisori Mārtiņš Eihe un Krista Burāne, pazīstami arī kā radošā apvienība NOMADI, kā arī dramaturgs Jānis Balodis.

Tie, kuri ir gatavi palīdzēt tapt izrādei ar savu stāstu, ir aicināti iesūtīt īsu sava notikuma aprakstu kopā ar savu kontaktinformāciju elektroniski uz e-pastulelde.pruse@fondsdots.lv vai atstāt drukātā veidā Koprades mājā "Skolas6", Lielās Skolas ielā 6, ar norādi "Robežas".

Stāstus izrādes veidotāji gaidīs līdz piektdienai, 27.maijam.

Sarunu festivāls "Lampa" šogad Cēsīs norisināsies jau otro gadu. Sarunu festivāls ir vide un platforma, kur brīvā, nepiespiestā gaisotnē ikviens var apmainīties ar idejām un viedokļiem, un cieņpilnā veidā diskutēt un sarunāties par sabiedrībai aktuālajiem tematiem. Festivāla mērķis ir veicināt demokrātisku kultūru Latvijā, rosināt cilvēku interesi par Latvijā un pasaulē notiekošo, kā arī radīt platformu cieņpilnai viedokļu un ideju apmaiņai. Pirmais festivāls notika 2015.gadā, to apmeklēja 3500 cilvēku. Šogad plānoti vairāk kā 70 dažādi pasākumi - diskusijas, sarunas, debates, darbnīcas, kultūras pasākumi. Festivāla idejas autors ir fonds atvērtai sabiedrībai "Dots".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)