Banner 980x90

Tirdzniecības centrā "Globuss" notiek labdarības akcija "Dalies sirds siltumā"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Tirdzniecības centrs "Globuss" sadarbībā ar Cēsu novada pašvaldības aģentūru "Sociālais dienests" aicina atbalstīt Cēsu novadā dzīvojošos 1.grupas invalīdus, sarūpējot viņiem nelielas, bet mīļas dāvanas svētkos, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Kā norāda Cēsu novada pašvaldības aģentūras "Sociālais dienests" vadītāja Iveta Sietiņsone: "Cēsu novadā dzīvo gandrīz 1500 personas ar invaliditāti, no kurām 80 personas ir ar ļoti smagām saslimšanām, kurām piešķirta 1.invaliditātes grupa. Šo personu dzīves kvalitāte ir ierobežota. Tāpēc būtu ļoti svarīgi to kompensēt ar papildus uzmanību no līdzcilvēkiem, sarūpējot mīļas, sirsnīgas dāvaniņas Ziemassvētkos un ikdienā. Tās šiem ļaudīm noteikti sagādās daudz pozitīvu emociju un kaut uz brīdi ļaus aizmirst savu slimību. Otram dodot arī pats kļūsti bagātāks".

Labdarības akcijas TC "Globuss" jau notikušas arī citus gadus, taču šogad akcijas mērķis ir atbalstīt Cēsu novadā dzīvojošos 1.grupas invalīdus, sarūpējot tiem dāvanas svētkos - kādu gardu kārumu, tēju, medu, siltas zeķes, bērnu zīmētu apsveikumu vai kādas citas no sirds sarūpētas lietas.

TC "Globuss" pārstāvis Kaspars Ķepals stāsta, ka "Ziemassvētku gaidīšanas laikā TC "Globuss" ik gadu kopīgi ar darbiniekiem un klientiem mēģina rast iespēju, kā iepriecināt tos, pret kuriem liktenis dzīvē nav bijis tik labvēlīgs: "Ikvienam no mums sagatavot nelielu dāvanu neprasa ne daudz līdzekļu, ne pūļu, taču kopīgi mēs varam atbalstīt un radīt prieku jau kādai sabiedrības daļai. Tādēļ aicinu ik vienu rast iespēju atbalstīt grūtībās nonākušos novadniekus."

Labdarības akcija ilgs vēl līdz otrdienai, 20.decembrim, tādēļ ikviens, kurš vēl nav paspējis, tiek aicināts sagatavot dāvanu un nogādāt to TC "Globuss" veikalā "Globuss grāmatnīca". Tālāk dāvanas līdz Ziemassvētkiem tiks nodotas Cēsu novadā dzīvojošajiem 1.grupas invalīdiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)