Banner 980x90

Sports un tūrisms – viss inventārs nopērkam vienuviet

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Arvien vairāk cilvēki izvēlas savu brīvo laiku pavadīt aktīvi – dodoties uz sporta zāli, skrienot, nodarbojoties ar velo sportu, kā arī citiem sporta veidiem. Bet, ja neesi vēl paspējis pievērsties aktīvai atpūtai, tad nekavējies un dari to jau šodien. Kā zināms, sports uzlabo veselību, uztur možu garu un labu noskaņojumu.

Izvēlies kvalitatīvas preces
Lai sports, tūrisms vai kāds cits aktīvās atpūtas veids sniegtu patīkamu gandarījumu, ir nepieciešams iegādāties kvalitatīvu inventāru, tādējādi nodrošinot plašākas brīvā laika pavadīšanas iespējas. Piemēram, iegādājoties kvalitatīvu velosipēdu Tu varēsi būt drošs, ka tas kalpos vairākas sezonas un pēc katra izbraukuma nebūs jādodas uz velo servisu. Tāpat arī iegādājoties atbilstošu telti, guļammaisu un citus piederumus, Tu droši varēsi doties vairāku dienu pārgājienā arī ziemā un neuztraukties par komfortu.

Iepērcies Baltijas lielākajā interneta veikalā 1a.lv
Ne vienmēr ir vēlēšanās un laiks doties no viena veikala uz otru, lai iegādātos nepieciešamās preces aktīvai atpūtai. Lielisks risinājums ir iepirkšanās interneta veikalā, jo tas ir ātri un ērti. Iegādājies dažādas preces vienuviet, atrodoties mājās, darbā vai pat kafejnīcā.

Interneta veikalā 1a.lv atradīsi tūrisma, atpūtas un sporta preces jebkuram gadalaikam, kā arī dažādus sporta aksesuārus. Visas pieejamās preces ir iedalītas vairākās kategorijās, Tev tikai jāzina ko vēlies iegādāties:
- velosipēdi un piederumi,
- trenažieri un preces fitnesam,
- viss sportam telpās, svaigā gaidā un dažādi aksesuāri,
- preces tūrismam un ceļošanai,
- laivas un makšķerēšanas inventārs,
- alpīnisma inventārs,
- preces ziemas sporta veidiem.

1a.lv piedāvā izmantot filtru, kurā produktus vari atlasīt pēc vairākiem parametriem. Pieejama arī salīdzināšanas opcija, kas ļauj vienlaicīgi salīdzināt vairākas izvēlētās preces un iegādāties sev tīkamākās.

Preču iegādāšanās un saņemšana
Vēlamās preces 1a.lv interneta veikalā ir iespējams pasūtīt trīs veidos:
- izvēloties mājaslapā 1a.lv,
- rakstot uz e-pastu: info@1a.lv,
- zvanot uz tālruni 67428800 vai 67428801.

Veicot pasūtījumu, varēsi izvēlēties arī sev ērtāko preču saņemšanas veidu:
- interneta veikala 1a.lv birojā – saņemšana 1–2 darbdienu laikā;
- piegāde uz norādīto adresi – saņemšana 1–3 darbdienu laikā;
- piegāde uz izņemšanas punktiem – "Pickup" paku bode, "Statoil", Latvijas Pasts, "Omniva" vai Pasta stacija.

Ienāc 1a.lv un iepērcies jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)