Banner 980x90

SPA atpūta dāmām, kungiem un pāriem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja esat noguruši no ikdienas un gatavi sev radīt skaistu atpūtas mirkli, izvēlieties SPA atpūtu viesnīcā "Baltvilla", kas atrodas Baltezera krastā. Atpūta šajā viesnīcā ir brīnišķīga visu gadu, jo tā atrodas priežu ieskautā apkaimē un no viesnīcas logiem ir redzams tīrais, gleznainais Baltezers.

"Baltvillas" piedāvājumā ir dažādu veidu SPA atpūta. Jūs varat izvēlēties SPA procedūras sejai vai ķermenim, īpašus SPA rituālus, SPA masāžas vai SPA piedāvājumus ar nakšņošanu viesnīcā. Tāpat ir dažādi SPA piedāvājumi pāriem un īpaši kungiem. Iepazīsimies ar īpašāko šajā piedāvājumu klāstā!

SPA atpūta dāmām
SPA sejas masāža  veicinās ādas jauneklīgumu un tvirtumu, uzlabos sejas ādas krāsu un mazinās grumbiņu rašanos. Šī ir patīkama un relaksējoša, tradicionāla procedūra. 

Franču šarms ar "Algologie" sejas kosmētiku – stundu ilga procedūra sejai un dekoltē zonai ar pīlingu, masku un sejas krēma uzklāšanu noslēgumā. Šai procedūrai līdzīga ir ekskluzīvā procedūra ar "Academie SPA" sejas kosmētiku. 

Anti-age sejas procedūra ar cilmes šūnām no "Biodroga" palīdzēs sejai ar pretnovecošanās iedarbību. Arī šī procedūra ilgst stundas garumā un tajā tiek izmantota "Biodroga" kosmētika no "Anti-age cell formula" kosmētikas sērijas, kuras sastāvā ir vērtīgās cilmes šūnas. Pēc šīs procedūras seja iegūst stingrākas kontūras un mazinās smalkās krunciņas. 

Ekskluzīva kaviāra sejas procedūra no "Biodroga" sejas ādai sniegs brīnišķīgu atpūtu un svaigu starojumu. Procedūras rezultātā uzlabosies šūnu vielmaiņa un mikrocirkulācija. Īpašā "Biodrogas Caviar & Radiance"  kosmētika veicinās mitruma noturēšanu un izlīdzinās mitruma līmeni ādā, kā arī sniegs ādai vajadzīgo kopšanu. 

SPA atpūta kungiem
Arī vīrieši var izbaudīt speciāli viņiem radītas SPA procedūras. "Baltvillas" piedāvājumā ir klasiskā masāžā relaksācijai un muskuļu sasildīšanai kā arī Champi galvas masāža īpašai atpūtai un stresa mazināšanai. 

SPA atpūta pāriem
Ja vēlaties doties kopīgā atpūtā, izvēlieties kādu no "Baltvillas" SPA atpūtas piedāvājumiem pāriem. 

Rituāls "Tango" ietver atpūtu aromātiskiem ekstraktiem bagātinātā vannā, kā arī šokolādes masāžu dāmai un klasisku, relaksējošu masāžu kungam. 

Rituāls "Duets" ietver stundu garu masāžu pārim vienlaicīgi. Šī ir īpaši patīkama procedūra, jo tajā izmanto aromātiskas, tīras ēteriskās eļļas. 

Rituāls "Svētku noskaņai" iederēsies tad, ja vēlaties atcerēties kādu īpašu notikumu vai svinēt svētkus. Pusotras stundas garumā jūs saņemsiet pīlinga procedūru un masāžu visam ķermenim, kā arī varēsiet nobaudīt kādu garšīgu tēju. 

Rituāls "Dienvidu saules pieskāriens" – procedūras sākumā izbaudīsiet pīlingu ar aprikožu cukura skrubi, kam sekos arommasāža ar relaksējošo ēterisko eļļu maisījumu. Šajā procedūrā sajutīsiet sauli, siltumu un atpūtu, kādu var izbaudīt vasarīgā pludmalē. 

Enerģijas rituāls ķermenim – šajā procedūrā sajutīsiet enerģijas atjaunošanos. Pīlinga procesā tiek izmantots piparmētru sāls skrubis, bet masāžā – ēterisko eļļu maisījums ar bergamona aromāta virsnoti. 

Tagad, kad esi iepazinies ar viesnīcas "Baltvilla" piedāvājumiem, aicinām doties un izmēģināt kādu no tiem. Vienatnē vai kopā ar mīļoto tu varēsi izbaudīt SPA atpūtu, skaisto vidi un dabu visapkārt, kā arī nobaudīt maltīti restorānā un nakšņot turpat, viesnīcā "Baltvilla". Novēlam patīkamu atpūtu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)