Banner 980x90

Šovasar plāno pabeigt Cēsu pilsētas stadiona tribīņu būvniecību

Rīga, 14.febr., LETA. Ja nenotiks kāda neparedzēta aizkavēšanās un laikapstākļi būs labvēlīgi, šovasar jūnijā varētu noslēgties Cēsu pilsētas stadiona tribīņu būvniecība, aģentūra LETA uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Cēsu pilsētas stadiona otrās kārtas būvniecība sākās 2018.gada jūlijā. Tās rezultātā tiks izbūvētas tribīnes ar 526 sēdvietām, 192 stāvvietām un 65 pielāgotām vietām cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un apmeklētājiem ar bērnu ratiņiem.

Tāpat būvē atradīsies sportistu ģērbtuves, treneru un tiesnešu kabineti, kā arī saimnieciskās telpas un noliktava. Kopējā būvdarbu līguma summa ir 2 014 136 eiro, un tribīņu būvniecību veic PS "RERE Būve 1".

Šobrīd izbūvētas visas tribīņu ēkas nesošās un jumta konstrukcijas, kā arī visas ģērbtuvju ēkas norobežojošās konstrukcijas. Veikta arī inženiertīklu izbūve un izveidots savienojums ar kopējo pilsētas tīklu.

Patlaban notiek plānotie būves iekšējās un ārējās apdares darbi. Tāpat būvnieki veiks ceļa un laukumu segumu ieklāšanu, teritorijas labiekārtošanu, kā arī soliņu, atkritumu urnu un velo statīvu uzstādīšanu.

Cēsu pilsētas stadions oficiāli tika atklāts 2018.gada aprīlī. Laikā no 2018.gada jūnija līdz decembrim tas uzņēmis teju 55 000 apmeklētāju.

Stadions kalpo ne vien sportistu un aktīvo cēsnieku vajadzībām, bet arī kā dažādu valsts sektoru treniņu bāze, kurā fizisko sagatavotību uzlabo gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Cēsu depo darbinieki, gan Nacionālo bruņoto spēku Instruktoru skolas mācībspēks un audzēkņi, kā arī Cēsu 27.kājnieku bataljona zemessargi.

Noslēdzoties stadiona celtniecības otrajai kārtai, plānota arī florbola laukuma un slidotavas būvniecība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)