Banner 980x90

Šorīt braukšana apgrūtināta Latgalē, Zemgalē un dažviet Vidzemē

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Šorīt braukšana pa valsts nozīmes un reģionālajiem autoceļiem ir apgrūtināta Latgalē, Zemgalē, kā arī dažviet Vidzemē, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" apkopotā operatīvā informācija ap plkst.6.30.

Zemgalē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa Liepājas šoseju no Lielupes tilta līdz Bikstiem, pa Jelgavas šoseju no Jelgavas līdz Lietuvas robežai un pa Bauskas šoseju no Iecavas līdz pat Lietuvas robežai.

Latgalē un tās virzienā braukšana ir apgrūtināta pa Daugavpils šoseju no Lielvārdes līdz Nīcgalei, pa autoceļu E22 Tīnūži-Koknese no pagrieziena uz Skrīveriem līdz Koknesei, pa visiem lielajiem ceļiem, kas ved uz Rēzekni aptuveni 50-80 kilometru rādiusā ap šo pilsētu, kā arī pa autoceļu P35, kas savieno Viļaku, Balvus un Gulbeni.

Vidzemē braukšanas apstākļi šorīt ir apgrūtināti Tallinas šosejas posmā no Tūjas līdz Ainažiem, Valmieras šosejas posmā no Valmieras līdz Strenčiem, autoceļa P37 posmā no Madonas līdz Gulbenei, kā arī autoceļa P27 Smiltene-Gulbene posmā no Lācītēm līdz Gulbenei.

Tikmēr Kurzemē šorīt braukšanas apstākļi pa lielajiem ceļiem ir apmierinoši.

Autovadītājiem gan jāņem vērā, ka braukšanas apstākļi var mainīties ik minūti. Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, šoferi tiek aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)