Banner 980x90

SIA "SBS Group" – celtniecības putas, skrūves, zāģripas kokam

Celtniecības putas ir viens no visplašāk izmantotajiem mūsdienu būvniecības ķīmijas produktiem. To ražotāji izstrādā arvien specifiskākas putas, kas paredzētas konkrētiem mērķiem. Variējot to fizikālās īpašības, tiek ražotas celtniecības putas ar augstu vai zemu izplešanos, kas ļauj tās izmantot platāku vai šaurāku vietu aizpildīšanai.

Celtniecības putas

Celtniecības putas ir viens no visplašāk izmantotajiem mūsdienu būvniecības ķīmijas produktiem. To ražotāji izstrādā arvien specifiskākas putas, kas paredzētas konkrētiem mērķiem. Variējot to fizikālās īpašības, tiek ražotas celtniecības putas ar augstu vai zemu izplešanos, kas ļauj tās izmantot platāku vai šaurāku vietu aizpildīšanai. Ir pieejamas putas izmantošanai visās vai kādā konkrētā sezonā, kuras būs piemērotas darbiem konkrētās gaisa temperatūras amplitūdās, kā arī lietošanai āra apstākļos.

Līdzās aizpildošajai un montāžas funkcijai celtniecības putas nodrošina arī siltuma un skaņas izolāciju. Tās izmanto spraugu, salaiduma vietu aizpildīšanai un dažādu būvelementu fiksēšanai. Objektiem ar augstu ugunsbīstamību paredzētas ugunsdrošās celtniecības putas. Montāžas putām ir ļoti izteiktas līmējošās īpašības, kas nodrošina labu saķeri ar dažādām virsmām. Specifisku elementu fiksēšanai pieejamas arī putas, kuras pēc sacietēšanas saglabā nelielu elastību.

SIA "SBS Group" piedāvā dažādas celtniecības putas no uzticamiem ražotājiem. To kvalitāti un ērto lietošanu novērtēs gan profesionāļi, gan tie, kas izvēlas paši parūpēties par remontdarbiem savā privātajā mājoklī. "SBS Group" saviem klientiem piedāvā gan universālas, gan specifiskas putas konkrētiem celtniecības darbiem, kā arī hermētiķus, līmes un piederumus to lietošanai.

Lasiet vairāk: www.sbsgroup.lv

Skrūves

Skrūves būvniecībā tiek izmantotas jau kopš senseniem laikiem. Kaut pēc būtības tās nav mainījušās, ir notikusi visai ievērojama skrūvju evolūcija. Mūsdienu būvniecībā tiek izmantotas daudzveidīgas, specifiskas skrūves, kuras paredzētas konkrētiem materiāliem un mērķiem. Lai tās efektīvi pildītu savas funkcijas dažādos apstākļos un izturētu konkrētu slodzi, skrūves tiek izgatavotas no atbilstošiem materiāliem, izmantojot speciālus paņēmienus. To daudzveidību nosaka arī garuma, diametra, vītņu kāpju un rievu atšķirības.

Šodien ir iespējams izvēlēties skrūvējamajiem materiāliem atbilstošākās skrūves, kas garantēs maksimāli kvalitatīvu rezultātu. Piemēram, skrūves kokam ir izstrādātas tā, ka tās, pareizi lietotas, nebojās koku, neradīs plaisas. Pieejamas arī skrūves ar papildu zeņķa rievām zem skrūves galvas, kas palīdz tām iegremdēties virsmā. Savukārt reģipša skrūves pieejamas dažādās variācijās, kuras izriet no tā, pie kāda materiāla profiliem paredzēts reģipsi stiprināt. Skrūves tiek pielāgotas arī dažādiem darba instrumentiem. Tās atšķiras reizēm ar ļoti mazām niansēm, bet pareizi izvēlētas skrūves var dot ievērojami labāku rezultātu.

Koka un reģipša skrūves ir arī SIA "SBS Group" preču klāstā līdz ar tādām specifiskām skrūvēm kā finiera, montāžas, jumtu, pašurbjošās, betona skrūves un bultskrūves. Piedāvājumā ir gan mazas skrūves vieglu objektu stiprināšanai, gan lielas apjomīgām būvkonstrukcijām. Visām konstrukciju skrūvēm, kurām Latvijas Republikas būvniecības normatīvi to prasa, ir pieejama visa tehniskā dokumentācija.

Lasiet vairāk: www.sbsgroup.lv

Zāģripas kokam

Zāģripas kokam ir neaizstājams risinājums ātra, precīza rezultāta sasniegšanai darbā ar dažādiem kokmateriāliem. Tās pielieto gan profesionāļi darbā būvniecībā un ražošanā, gan amatieri savās mājsaimniecībās. Tās tiek izmantotas stacionāriem un rokas zāģiem. Zāģripas kokam ražo dažādos izmēros, ar atšķirīgiem diametriem un zobiem, lai tās būtu piemērotas daudzveidīgu kokmateriālu zāģēšanai. Specifiski izgatavotas, tās būs piemērotas koksnei, kas ir cietāka vai mīkstāka, kurai ir tieksme vairāk vai mazāk plaisāt u. tml.

Izvēloties zāģripas kokam, jāņem vērā ne vien tas, kādu parametru kokmateriālus paredzēts apstrādāt, bet arī instruments, kuram tās tiks uzstādītas. Pareizas zāģripas izvēle ir būtiska ne tikai kvalitatīva rezultāta sasniegšanai, bet tas ir arī drošības jautājums. Lietojot neatbilstošu zāģripu, var gūt nopietnas traumas. Pareiza izvēle garantēs to, ka koks tiks zāģēts precīzi, nebūs nekādu aizķeršanos, instrumenta vibrāciju vai pārkaršanas draudu.

Kompānijā SIA "SBS Group" var iegādāties zāģripas kokam, kā arī metālam. Tās pieejamas dažādos diametros, lai saviem darbiem piemērotāko varētu atrast ikviens, kuram vajadzīgi kvalitatīvi instrumenti daudzveidīgu materiālu apstrādei. Domājot par darba drošību, jāatceras pārliecināties, kāda zāģripa būs piemērota instrumentam, ar kuru paredzēts strādāt.

Lasiet vairāk: www.sbsgroup.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)