Banner 980x90

SEB MTB laikā būs satiksmes ierobežojumi Cēsīs un Valmierā

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Svētdien, 24.aprīlī,  ar klasisko distanci Cēsis-Valmiera sāksies 2016.gada kalnu riteņbraukšanas seriāla SEM MTB Maratons sezona. Pirmā posma sacensību dienā 24.aprīlī gaidāmi vairāki satiksmes ierobežojumi, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē organizatori.

Cēsīs sacensību dienā centrālie notikumi risināsies Vienības laukumā, kur no plkst.9.00 līdz aptuveni plkst.15.00 būs slēgta transporta kustība. Slēgta būs arī Izstādes iela Uzvaras bulvāra tuvumā, kā arī Uzvaras bulvāris Vienības laukuma tuvumā.

"Toyota Hybrid" un "Virši-A" distanču dalībnieki pirms došanās uz Valmieru veiks arī apli pa Cēsu pilsētas ielām sekojošā maršrutā: Valmieras iela-Birzes iela-Lenču iela. Šajās ielās būs transporta ierobežojumi sportistu brauciena laikā – neilgi pēc plkst.12.00 un neilgi pēc plkst.13.00.

Valmierā tiks slēgtas sekojošas ielas: no plkst.12.00 līdz plkst.17.00 Rīgas un Katrīnas ielu krustojums un Lāčplēša un Ziloņu ielu krustojums. Tāpat būs slēgts posms no Valmieras apvedceļa  (P18) līdz Vidzemes slimnīcas morgam (Jumaras iela 195).

SEB MTB 1.posms Cēsis-Valmiera risināsies 24.aprīlī. Cēsīs dalībnieku reģistrācija plkst.9.30, plkst.12.00 startēs "Toyota Hybrid" distances (55 km) dalībnieki, plkst.13.40 startēs "Virši-A" distances (44 km) un "Mammadaba" (38 km) Veselības distances dalībnieki. Cēsīs no plkst.12.15 startēs arī "Rasēns" bērnu braucieni pa 400 metru garu distanci.

Savukārt Valmierā "Toyota Hybrid" distances labāko braucēju finišs plānots ap plkst.13.40, bet "Virši-A" un "Mammadaba" distanču pirmie braucēji varētu ierasties ap plkst.14.45. Finiša zona dalībniekiem tiks slēgta plkst.17.00.

Sīkāka informācija par SEB MTB Maratona 1. posma norisi – mājaslapā "velo.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)